De Enforce storie van Mariska de Haan: Waarom ben je steeds bezig met allerlei randzaken?

In oktober vorig jaar liep het allemaal niet zo lekker. In mijn werk kon ik mijn ei niet meer kwijt en ik was geblesseerd waardoor mijn uitlaatklep hardlopen niet meer mogelijk was.
Ik wist dat ik het anders wilde aanpakken, ik wilde steviger in mijn schoenen staan.

Ik volgde Petra al langer via social media en had haar ook al eens ontmoet. Haar energie sprak me aan en ook haar eerlijkheid. Die schop onder mijn kont, was wat ik nodig had.
De eerste afspraak was dan ook snel gemaakt. En hier zette Petra me gelijk aan het denken. Waarom ben je steeds bezig met allerlei randzaken? Waarom begin je niet gewoon? Actie, dat is wat nodig is!

Daarnaast was ik natuurlijk ook geblesseerd, hardlopen was niet gelijk een optie. Maar dat wil niet zeggen dat ik niks kon doen. De basis was om eerst sterker te worden (kracht) en daarna heel rustig op te bouwen met een nieuwe techniek. Tussen de laatste keer dat ik had hardgelopen en weer 2 minuten mocht lopen, zat bijna twee maanden. Daarna liep ik korte stukjes met heel veel wandelen tussendoor, maar dat mocht de pret niet drukken. Inmiddels loop ik weer op het niveau waar ik geëindigd was en misschien zelfs wel beter dan daarvoor.

Op persoonlijk vlak ben ik met Petra aan de slag gegaan om meer te zijn wie ik wil zijn. Een zelfverzekerde Mariska die weet wat ze wil en wat ze kan. En ondanks dat ik nog niet helemaal ben waar ik wil zijn, heb ik hier al grote stappen in gezet. Ik weet wat ik kan en wie ik wil zijn! Petra heeft me geholpen om weer stevig op mijn voeten te staan, op persoonlijk vlak én als hardloper. Ze geeft me regelmatig een schop onder mijn kont om uit mijn comfortzone te komen. Ga maar gewoon doen, kijk maar wat er gebeurd. Daarnaast helpt ze me te dromen, doelen stellen die misschien zelf wel een beetje onrealistisch zijn of lijken. Maar met een beetje humor me wel in gang zetten, om zo een sticker van de juf te verdienen.

Groetjes, Mariska 

 

Geïnspireerd geraakt door dit verhaal?

Zet dan nu óók de eerste stap naar een gezonder & fitter leven via een vrijblijvend coachgesprek met één van de Enforce master trainers.

 

Het gesprek is 100% gratis en risicoloos, stel dus niet langer uit en kies vandaag nog voor de eerste stap naar de meest krachtige versie van jezelf. Jouw toekomstige zelf zal je er enorm dankbaar voor zijn!

 

Twijfel je nog? Doe dan eerst de vrijblijvende online lidmaatschapstest en ontdek via 6 korte vragen (slechts 1 min. invultijd) of Enforce bij jou past.