De Enforce story van Annemieke: -19 kilo, van maat 44 naar 36

Een enorm knappe prestatie!

Annemieke was mijn eerste klant toen ik besloot mijn droom na te jagen en me aan te sluiten als Mastertrainer bij Enforce. Dat is nu 2 jaar geleden. Annemieke traint nog steeds elke week en heeft Enforce Drechtsteden zien uitgroeien tot wat het nu is.

Annemieke: ‘Ik heb de ziekte van Crohn en was door medicijngebruik veel aangekomen. Ik was niet fit. Als ik met mijn kleindochter speelde had ik moeite met opstaan en daar wilde ik verandering in brengen. Toen Marvin met zijn plan kwam, heb ik me meteen aangemeld.”

Toen Annemieke begon met haar trainingen was er nog geen eigen Enforce locatie in de Drechtsteden. Ze reed daarom drie keer in de week naar Oosterhout voor haar training. Dat vergt discipline.

“Dat was het waard. Ik zag al snel resultaat. Mijn conditie verbeterde en ik viel af. Ik heb zelfs 7 kilometer gelopen tijdens een hardloopevenement. Toen ik begon met trainen had ik een faillissement achter de rug en ging het niet goed met me. Het sporten heeft me fysiek, maar ook mentaal veel gebracht. Ik was altijd met werk bezig. Werken doe ik nog steeds graag, maar ik besef nu dat er meer is. Ik heb een leuk sociaal leven en een hond waar ik dagelijks 10 kilometer mee wandel. Je zou kunnen zeggen dat ik door het sporten bij Enforce een ander mens ben geworden.”

Annemieke wordt begeleid door de mastertrainers van Enforce Drechtsteden. 

 

Geïnspireerd geraakt door dit verhaal?

Zet dan nu óók de eerste stap naar een gezonder & fitter leven via een vrijblijvend coachgesprek met één van de Enforce master trainers.

 

Het gesprek is 100% gratis en risicoloos, stel dus niet langer uit en kies vandaag nog voor de eerste stap naar de meest krachtige versie van jezelf. Jouw toekomstige zelf zal je er enorm dankbaar voor zijn!

 

Twijfel je nog? Doe dan eerst de vrijblijvende online lidmaatschapstest en ontdek via 6 korte vragen (slechts 1 min. invultijd) of Enforce bij jou past.