De Enforce story van Annoesjka: ‘Span je bilspieren nog eens even wat extra aan!

‘Hanne ziet echt alles tijdens de online trainingen en dat vind ik echt knap!’

Annoesjka sport sinds april vorig jaar bij Enforce. En dat is te danken aan de eerste lock-down. ‘Ik volg Hanne al een hele tijd op LinkedIn. Ze is een personal trainer die echt weet waar ze over praat. Ik wilde wel bij haar in Hilversum gaan trainen maar ik woon in Lelystad dus dat is niet logisch. Toen de trainingen van offline naar online gingen, heb ik mijn kans gegrepen.’

Annoesjka is leefstijlcoach en gewichtsconsulent en heeft zelf een berg kennis als het gaat om bewegen en een gezonde leefstijl.

‘De visie van Hanne spreekt me erg aan en komt overeen met de mijne. Ze heeft veel kennis over het menselijk lichaam en is altijd aan het doorleren. Het is gewoon een fijn mens. Ik vind het knap hoe ze haar trainingen opbouwt. De lessen zijn niet te pittig dat je de volgende ochtend de trap niet meer op kunt lopen. Maar er gebeurt veel met je lichaam. Ik ben veel krachtiger geworden bijvoorbeeld.’

Annoesjka traint drie keer in de week. ‘Dat ik het zo goed volhoud, komt mede door Hanne. Het online trainen is makkelijk in te passen in je leven. Het kost weinig tijd. Ik ben zo enthousiast dat ik ook mijn eigen klanten naar haar doorstuur.’

Annoesjka wordt begeleid door de mastertrainers van Enforce Hilversum. 

 

Geïnspireerd geraakt door dit verhaal?

Zet dan nu óók de eerste stap naar een gezonder & fitter leven via een vrijblijvend coachgesprek met één van de Enforce master trainers.

 

Het gesprek is 100% gratis en risicoloos, stel dus niet langer uit en kies vandaag nog voor de eerste stap naar de meest krachtige versie van jezelf. Jouw toekomstige zelf zal je er enorm dankbaar voor zijn!

 

Twijfel je nog? Doe dan eerst de vrijblijvende online lidmaatschapstest en ontdek via 6 korte vragen (slechts 1 min. invultijd) of Enforce bij jou past.