De Enforce story van Bart: Al mijn pijntjes en kwaaltjes zijn verdwenen sinds ik sport

Het heeft echt mijn ogen geopend!

Anderhalf jaar geleden meldde Bart zich bij ons voor personal training. Hij was doorgestuurd door zijn fysiotherapeut.

Bart: ‘Ik had vaak kleine kwaaltjes. Last van mijn knie, van mijn rug. Daar deed ik nooit wat mee. Maar toen ik heupklachten kreeg, adviseerde mijn fysio me om te gaan sporten. Hij raadde Marvin aan. Dat heeft heel goed uitgepakt.’

Bart is ondernemer en runt een technisch beveiligingsbedrijf met 30 man personeel. Hoe druk hij het ook heeft, hij slaat nooit een training over.

‘Die afspraken bij Enforce staan vast. Een man een man, een woord een woord. Er is altijd wel een smoes te verzinnen. Dat het regent, of dat er iets anders belangrijker is. Maar het sporten heeft me zoveel gebracht. Ik heb niet alleen veel meer energie, het heeft me ook in mijn bedrijf geholpen. Het voelt allemaal minder zwaar. Ik doe er nu zelfs een studie bij en ik ben gaan wielrennen. Dat had ik me jaren geleden echt niet voor kunnen stellen!’

Heb jij net als Bart de discipline om altijd op te komen dagen? Of heb je juist een zetje in de goede richting nodig? Ben jij een drukke ondernemer en wil je serieus werken aan je conditie dan spreken we je graag!

Marcel wordt begeleid door de mastertrainers van Enforce Drechtsteden. 

 

Geïnspireerd geraakt door dit verhaal?

Zet dan nu óók de eerste stap naar een gezonder & fitter leven via een vrijblijvend coachgesprek met één van de Enforce master trainers.

 

Het gesprek is 100% gratis en risicoloos, stel dus niet langer uit en kies vandaag nog voor de eerste stap naar de meest krachtige versie van jezelf. Jouw toekomstige zelf zal je er enorm dankbaar voor zijn!

 

Twijfel je nog? Doe dan eerst de vrijblijvende online lidmaatschapstest en ontdek via 6 korte vragen (slechts 1 min. invultijd) of Enforce bij jou past.