De Enforce Story van Bas: Dit had ik 10 jaar eerder moeten doen!

Al een aantal jaren had ik serieus overgewicht. Ik had al vele sportscholen gesponsord. Sinds corona was het sporten helemaal naar de achtergrond verdwenen. Eind februari 2023 kwam ik via een business event in contact met Eric de Jong. Hij had een interessant verhaal en triggerde me. Een dag na het event benaderde hij mij. Hier had ik eigenlijk helemaal geen zin in, maar hij zette me op een goede manier voor het blok.

Dat was de schop onder mijn kont die ik nodig had. Hij stelde scherpe, maar realistische doelen. Vanaf toen was de spreekwoordelijke knop om. Door de enthousiaste, persoonlijke en eerlijke benadering van mijn persoonlijke trainer David, was trainen geen enkele opgave. Natuurlijk was het regelmatig fysiek zwaar, maar de begeleiding en stimulans waren goed en precies wat ik nodig had.

Door de fijne voedingsadviezen en structurele, opbouwende manier van sporten heb ik de gestelde doelen binnen een halfjaar bereikt. Ik durf wel te zeggen dat door de begeleiding van de mensen van Enforce mijn voedingspatroon en gehele levenswijze structureel is aangepast. Hier ben ik ze enorm dankbaar voor. Ik voel me nu zoveel fitter en gezonder. Dit had ik 10 jaar eerder moeten doen!

Groet,
Bas