De Enforce story van Cindy: Ik heb het in geen enkele sportschool langer dan 3 maanden volgehouden

Cindy kwam in juli 2020 bij ons langs voor een intakegesprek. Al snel werd duidelijk dat ze geen fan was van sportscholen waar het ontbreekt aan begeleiding. Aan Enforce Drechtsteden dus de schone taak om te zorgen dat ze het bij ons wel ging volhouden.
En dat is gelukt.

Cindy: ‘Toen ik vorig jaar bij Enforce aanklopte was ik net bezig met het opzetten van een eigen bedrijf. Mijn doelen waren helder; rust in mijn hoofd en fit worden.’

We begonnen met personal training en small group lessen. Samen hebben we doelen gesteld en daar zijn we aan gaan werken.

Cindy: ‘Tijdens de personal training zet je echt grote stappen. Er is aandacht voor jou en jouw doelen. Ik had gedacht dat ik het ongemakkelijk zou vinden om 1 op 1 te trainen. Maar dat is het helemaal niet. Ook het sporten in kleine groepen is fijn. Er is nog steeds veel aandacht voor iedereen en bovendien is het gezellig. Er wordt veel gelachen tijdens de lessen. Ook niet onbelangrijk.’

10 maanden na het intakegesprek sport Cindy nog steeds bij ons. Soms zelfs vier keer in de week. Missie geslaagd!

En jij? Hoe lang houd jij het doorgaans uit in een sportschool?

Cindy wordt begeleid door de mastertrainers van Enforce Drechtsteden. 

 

Geïnspireerd geraakt door dit verhaal?

Zet dan nu óók de eerste stap naar een gezonder & fitter leven via een vrijblijvend coachgesprek met één van de Enforce master trainers.

 

Het gesprek is 100% gratis en risicoloos, stel dus niet langer uit en kies vandaag nog voor de eerste stap naar de meest krachtige versie van jezelf. Jouw toekomstige zelf zal je er enorm dankbaar voor zijn!

 

Twijfel je nog? Doe dan eerst de vrijblijvende online lidmaatschapstest en ontdek via 6 korte vragen (slechts 1 min. invultijd) of Enforce bij jou past.