De Enforce story van Daimy: Mentaal, spiritueel, fysiek en emotioneel in balans

Toen ik in februari begon met sporten bij Enforce was ik totaal niet in balans. Ik viel op alle vlakken om. Slechte gewoontes, laag zelfbeeld en het vertrouwen in mezelf was ver te zoeken.

Ik besloot dat het roer om te gooien, op alle vlakken, maar ik wist niet waar ik moest beginnen. Ik heb om hulp gevraagd en ik ben open geweest over mijn situatie tegen mijn trainer. Ik vond het heel fijn dat dit mentale stuk ook bij de begeleiding kon, dit had ik echt nodig. Naast het sporten natuurlijk. Ik ben het gewoon gaan DOEN. Ik ben de strijd met mezelf aangegaan en ik ben mezelf gaan uitdagen. Met sporten, maar ook op alle andere vlakken. Langzaam kreeg ik het vertrouwen in mezelf terug. Een heel belangrijk stuk wat ik heb meegekregen van mijn trainer is: je doet iets, of je doet iets niet. Proberen bestaat niet. Dit houdt ik dan ook altijd goed in mijn achterhoofd en inmiddels is het een gewoonte geworden. Net zoals gezond eten een gewoonte geworden is, en af en toe genieten van iets lekker daarbij inbegrepen!

Vanaf juni ging het hard, de kilo’s vlogen eraf en mijn vetpercentage daalde, ik kreeg steeds meer vertrouwen en ik wilde mijn plafond steeds weer verbreken. Nu is het vooral behouden wat ik heb, genieten, en sterker worden. Mentaal en fysiek. Maar het is ook goed zoals het nu is. Ik ben nu aan het werk om spiermassa op te bouwen en dit gaat doet met de small group trainingen.

Pas iets gaan doen als je motivatie hebt is niet de oplossing, ik ben het gewoon gaan doen, daarna kwam de motivatie vanzelf. Zonder de hulp van mijn trainer was mij dit niet gelukt, op alle vlakken heb ik steun ervaren die ik op dat moment nodig had. Nooit meer terug naar mijn oude leven, er komt zoveel moois op mijn pad. Duurzaam en fit door het leven is wat Enforce mij gegeven heeft en nog steeds geeft! Enorm dankbaar.

Groetjes,
Daimy 

 

Geïnspireerd geraakt door dit verhaal?

Zet dan nu óók de eerste stap naar een gezonder & fitter leven via een vrijblijvend coachgesprek met één van de Enforce master trainers.

 

Het gesprek is 100% gratis en risicoloos, stel dus niet langer uit en kies vandaag nog voor de eerste stap naar de meest krachtige versie van jezelf. Jouw toekomstige zelf zal je er enorm dankbaar voor zijn!

 

Twijfel je nog? Doe dan eerst de vrijblijvende online lidmaatschapstest en ontdek via 6 korte vragen (slechts 1 min. invultijd) of Enforce bij jou past.