De Enforce story van Diana: Ik ben trots op mezelf, inmiddels ben ik 15 kilo lichter

Mijn naam is Diana Winter, ik ben 48 jaar jong en 21 jaar getrouwd. Ik heb 2 geweldige zoons, een van 14 jaar jong en een van 17 jaar jong. En de liefde van me leven, me steun en toeverlaat mijn man Erik Winter. En hij is werkzaam als zzp´er. Als timmerman.

Ik heb gekozen voor dit traject om mijn gewicht te verminderen, en hoe je eten onder de loep kunt krijgen door naar de macro’s te kijken. En daarnaast ook mijn overgangskwalen onder controle te krijgen. En ook mijn mind te resetten.

In 2014 ben ik 45 kg op eigen kracht afgevallen. Daar heb ik tips bij gekregen van een personal trainer. Het heeft me 18 maanden gekost om dat resultaat te behalen. Maar daarna ben ik toch weer aangekomen…

Op 30 juni 2017 zijn we verhuisd van Noord-Holland naar Zuid-Holland. We zijn in Schiedam gaan wonen. Daar ben ik ook naar verschillende sportscholen geweest, maar het was het net niet. Ik was op zoek naar een sportschool waar ik me op mijn gemak voel. In 2020 kwam ik een Facebook bericht tegen van Enforce, De Afvalrace Rotterdam. Het trok me erg aan maar ik reageerde er niet op. Een paar dagen later kwam het weer naar voren. Vervolgens dacht ik ik schrijf me in en ik zie het wel wat er op mijn pad komt.

Een paar dagen later werd ik gebeld door Rick Berkhout of ik nog interesse had in de afvalrace Rotterdam, en zei volmondig ja. Op 30 juli zijn we naar een informatie avond geweest. De interesse was erg groot bij mij en met de goedkeuring van mijn man Erik heb ik me ingeschreven voor een half jaar bij de Afvalrace Rotterdam, om mijn gewicht te verminderen en me eigen ik aan te pakken, om mijn mindset te veranderen. En daarnaast vooral de overgang aan te pakken.

Ik ben op 2 augustus begonnen. En voelde me al gauw op me gemak en thuis in de sportschool. Ik ben toen gestart met 3 keer sporten en één keer per week samen met P.T. begeleider Rick Berkhout. Maar dit vond ik snel al te weinig. En ik wilde meer dagen in de week sporten en dat werden al snel 6 keer in de week. Al snel werd ik voorgesteld aan Yusuf Akbas, mijn nieuwe personal trainer. We hebben al snel een goede klik samen. En zelf hou ik heel erg van uitdagingen. Yusuf geeft me dan ook goede uitdagingen waar ik profijt van heb, en daar de hele week mee aan de slag kan. De voeding waar ik mee aan de slag moest was ook een uitdaging. En daar hou ik van, ik ben namelijk gek op gezond eten en lust vooral geen vlees, maar wel vis. En ik zal je zeggen, ik vind het toch allemaal geweldig.

DECEMBER:
JA HOOR DE LOCKDOWN is aangekondigd, zo en daar baal ik van, maar we gaan gelijk nadenken en actie ondernemen. En thuis aan de slag met mijn sportspullen en nog wat bij besteld aan sportartikelen. En nu sport ik 5 dagen thuis! En één dag in de week op de sportschool in de buitenlucht aan trainen samen met Yusuf. En geloof me dat was erg koud BBBRRRR. Tot heden doe ik het nog steeds met veel plezier. Ik voel me echt met de dag steeds beter worden en beter in mijn vel zitten. En mijn mindset, het letten op mijn voeding dat vind ik echt super. Je ziet gewoon dat je gewicht naar beneden gaat als je er echt mee bezig bent. Ook mijn figuur zie ik steeds mooier worden.

Hoe dankbaar kun je zijn op jezelf. En ook zo dankbaar aan de personal trainer Yusuf Akbas. Die me vooral gesteund heeft in de afvalrace van Enforce. En ook aan de andere personal trainers die ik ook zo dankbaar ben. Deze stap die ik gezet heb is me zeker dierbaar. Nu de Afvalrace is afgelopen, heb ik besloten om toch nog 6 maanden er aan te plakken en lekker door te trainen om mijn verdere doelen te behalen samen met Yusuf. Om die laatste 13 kilo er af te krijgen, en dat gaat me lukken! Ik blijf gewoon lekker trainen, het geeft je zoveel energie en een positieve mindset, een blij gezicht en heel veel kracht om weer leuke dingen te ondernemen.

Bijvoorbeeld om te gaan hardlopen, en mijn laatste stukje van mijn opleiding tot pedicure is gezet om mijn A.o.v. online te maken. Om mijn diploma in handen te krijgen als pedicure. Ik zeg ik ben trots op mezelf, inmiddels ben ik 15 kilo lichter.. En ik geniet er onwijs van. Ik zeg blijf gezond en beweeg lekker.

Groetjes Diana

Diana wordt begeleid door de mastertrainers van Enforce Rotterdam. 

 

Geïnspireerd geraakt door dit verhaal?

Zet dan nu óók de eerste stap naar een gezonder & fitter leven via een vrijblijvend coachgesprek met één van de Enforce master trainers.

 

Het gesprek is 100% gratis en risicoloos, stel dus niet langer uit en kies vandaag nog voor de eerste stap naar de meest krachtige versie van jezelf. Jouw toekomstige zelf zal je er enorm dankbaar voor zijn!

 

Twijfel je nog? Doe dan eerst de vrijblijvende online lidmaatschapstest en ontdek via 6 korte vragen (slechts 1 min. invultijd) of Enforce bij jou past.