+316 10 62 42 42 INFO@ENFORCE.NL

Esther is vorig jaar september begonnen met sporten. Ze zag dat een vriendin op Facebook een bericht van Enforce leuk vond en besloot te kijken of het wat voor haar was.

‘Ik was te zwaar en bovendien zat ik slecht in mijn vel. Ik zocht een manier om vooral ook weer gezond in mijn hoofd te worden. Ik heb het daar met Marvin in het eerste gesprek ook meteen over gehad. De aanpak van Enforce sprak me aan. Personal training, lessen in kleine groepen en coachgesprekken voor de mentale gezondheid.’

Esther heeft haar draai inmiddels helemaal gevonden. Ze komt heel consequent twee keer per week naar de sportschool en viel al zo’n 8 kilo af!

‘Ik heb een klik met de mensen van Enforce. Ze hebben me laten zien dat ik veel meer kracht heb dan ik dacht. Zelfs mijn basisconditie was lang niet slecht. Daar was ik me niet van bewust. Kleine klachten en kwaaltjes die ik had zijn vrijwel verdwenen. Als het tijd is om te gaan sporten denk ik niet meer; gatverdarrie. Ik heb er echt plezier in!’

Esther wordt begeleid door de mastertrainers van Enforce Drechtsteden.

Secured By miniOrange

We willen je graag een waardevolle tijd op onze website geven. Als je verder gaat op deze website gaan wij ervan uit dat je instemt met ons cookiebeleid. Lees ons beleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten