De Enforce story van Esther: Ik pak nu met veel plezier een zwaarder gewicht. Ik ben echt veel sterker geworden!

Esther is vorig jaar september begonnen met sporten. Ze zag dat een vriendin op Facebook een bericht van Enforce leuk vond en besloot te kijken of het wat voor haar was.

‘Ik was te zwaar en bovendien zat ik slecht in mijn vel. Ik zocht een manier om vooral ook weer gezond in mijn hoofd te worden. Ik heb het daar met Marvin in het eerste gesprek ook meteen over gehad. De aanpak van Enforce sprak me aan. Personal training, lessen in kleine groepen en coachgesprekken voor de mentale gezondheid.’

Esther heeft haar draai inmiddels helemaal gevonden. Ze komt heel consequent twee keer per week naar de sportschool en viel al zo’n 8 kilo af!

‘Ik heb een klik met de mensen van Enforce. Ze hebben me laten zien dat ik veel meer kracht heb dan ik dacht. Zelfs mijn basisconditie was lang niet slecht. Daar was ik me niet van bewust. Kleine klachten en kwaaltjes die ik had zijn vrijwel verdwenen. Als het tijd is om te gaan sporten denk ik niet meer; gatverdarrie. Ik heb er echt plezier in!’

Esther wordt begeleid door de mastertrainers van Enforce Drechtsteden. 

 

Geïnspireerd geraakt door dit verhaal?

Zet dan nu óók de eerste stap naar een gezonder & fitter leven via een vrijblijvend coachgesprek met één van de Enforce master trainers.

 

Het gesprek is 100% gratis en risicoloos, stel dus niet langer uit en kies vandaag nog voor de eerste stap naar de meest krachtige versie van jezelf. Jouw toekomstige zelf zal je er enorm dankbaar voor zijn!

 

Twijfel je nog? Doe dan eerst de vrijblijvende online lidmaatschapstest en ontdek via 6 korte vragen (slechts 1 min. invultijd) of Enforce bij jou past.