De Enforce story van Evelien: Ik ben zoveel fitter, maar vooral ook niet te vergeten mentaal fitter

In september kwam ik in contact met Evelien. Vanuit Loenhout (BE) runt zij een succesvol advocatenkantoor met 10 medewerkers. We zijn beide lid van netwerkorganisatie BNI.

Al snel planden we een gesprek waarin Evelien en ik spraken over de uitdagingen van een snelgroeiend bedrijf en het leiderschap dat daarbij past.

Evelien schrijft het volgende over haar traject dat we samen zijn aangegaan:

‘In november 2020 ben ik beginnen sporten bij Jeroen van Enforce.
Al een kleine drie maanden later was ik een heel andere Evelien. Niet alleen een Evelien met heel wat kilo’s minder op de teller, maar ook een Evelien die van niets opeens terug 5 km (en zelfs meer) loopt en die leniger is dan ooit.

Ik ben zoveel fitter, maar vooral ook niet te vergeten mentaal fitter. Ik heb het gevoel dat ik als leider in mijn bedrijf alles in handen heb, terwijl ik lange tijd het gevoel had achter de feiten aan te lopen.

Jeroen en zijn collega’s doen dat super. Het sporten is gewoon ook leuk: zelfs op maandag ochtend om half 8 .. Ik geniet er echt van en het resultaat is navenant.

Ik ben verkocht en heb mijn abonnement verlengd.
Dikke merci voor jullie enthousiasme en de goede begeleiding! Ik kan jullie alleen maar aanraden!’.

Vanuit Enforce wil ik je nogmaals complimenteren met de transformatie die we bij je zien.
Bedankt voor het vertrouwen.

Groet Jeroen!
Co-owner Enforce België
Franchisemaster Enforce International

Evelien wordt begeleid door de mastertrainers van Enforce Hoogstraten. 

 

Geïnspireerd geraakt door dit verhaal?

Zet dan nu óók de eerste stap naar een gezonder & fitter leven via een vrijblijvend coachgesprek met één van de Enforce master trainers.

 

Het gesprek is 100% gratis en risicoloos, stel dus niet langer uit en kies vandaag nog voor de eerste stap naar de meest krachtige versie van jezelf. Jouw toekomstige zelf zal je er enorm dankbaar voor zijn!

 

Twijfel je nog? Doe dan eerst de vrijblijvende online lidmaatschapstest en ontdek via 6 korte vragen (slechts 1 min. invultijd) of Enforce bij jou past.