De Enforce story van Floor: Het proces dat ik bij Enforce doormaak, ziet niet alleen op de verbetering van mijn fysieke gezondheid

Ik kamp al jarenlang met rugklachten, onder meer doordat ik een ongeluk heb gehad toen ik 16 was. Nadat ik bij een goede fysio terechtkon, heb ik bij een ander (onhandig) ongelukje mijn schouder gebroken. Het hele proces moest weer opnieuw. Hoewel ik snel hersteld ben, moest ik tijdens het sporten alsnog veel laten. De push-ups en pull-ups waar ik zo hard voor had getraind, lukten me nog steeds niet.

Toen ik begon met mijn drukke baan, raakte het sporten steeds meer op de achtergrond. Het was lastig om de motivatie te vinden. De rugpijn kwam weer terug, mijn conditie werd minder en ik wilde ook meer in shape komen en toen dacht ik: ik moet hier iets aan gaan doen. Met Daniëlle ben ik op onderzoek uitgegaan: hoe kan ik goed sporten, mijn houding en conditie verbeteren en in een betere shape komen zonder mijn schouder te veel te belasten?

Dankzij Daniëlle ben ik nu sterk, sta ik recht, zijn mijn rug- en schouderklachten als sneeuw voor de zon verdwenen en zit ik beter in mijn fel dan ooit. Ik voel me fit! Ook toen ik merkte dat ik door de hormonen die ik moet slikken (vanwege endometriose) niet snel kan afvallen, stond Daniëlle naast me. Wat gaan we daar aan doen? Deskundig als ze is heeft ze me met een professional in contact gebracht. Nu kan ik in het nieuwe jaar ook nog eens veel leren over de impact van hormonen en voeding. Ik heb daar heel veel zin in.

In de tussentijd trainen we met een doel: spiermassa vergroten. Dat gaat heel goed en ik was ook ontzettend blij (ook omdat ik nogal competitief ben aangelegd) dat ik met de maandelijkse challenge bovenaan eindigde: onverwacht, want ik had niet gedacht dat ik al zo ver kon gaan. Ook op de moeilijke momenten – wanneer ik baalde dat mijn proces niet snel genoeg ging – helpt Daniëlle me. Door erop te wijzen welke resultaten ik wél allemaal al heb bereikt. Dat ik blij mag zijn met wat ik bereik en waarvoor ik strijd.

Het proces dat ik bij Enforce doormaak, ziet niet alleen op de verbetering van mijn fysieke gezondheid, maar maakt me ook mentaal sterker. Ik vind het heerlijk om te trainen, voel me gemotiveerd en Daniëlle geeft me – vooral in tijden dat mijn baan heel veel van me vraagt – dat extra zetje. In de tussentijd blijf ik bezig met (kennis vergaren over) hoe ik mijn body en mind op het juiste niveau kan krijgen.

2021 wordt een mooi jaar, dat voel ik! En ik ben Daniëlle eeuwig dankbaar voor de transitie die zij in gang heeft gezet. Kracht komt niet alleen uit je spieren (al is dat gevoel wel héél lekker), maar ook vooral uit jezelf. Als iemand daarvan het goede voorbeeld geeft, dan is het Daniëlle wel.

Groetjes Floor

Floor wordt begeleid door de mastertrainers van Enforce Den Haag. 

 

Geïnspireerd geraakt door dit verhaal?

Zet dan nu óók de eerste stap naar een gezonder & fitter leven via een vrijblijvend coachgesprek met één van de Enforce master trainers.

 

Het gesprek is 100% gratis en risicoloos, stel dus niet langer uit en kies vandaag nog voor de eerste stap naar de meest krachtige versie van jezelf. Jouw toekomstige zelf zal je er enorm dankbaar voor zijn!

 

Twijfel je nog? Doe dan eerst de vrijblijvende online lidmaatschapstest en ontdek via 6 korte vragen (slechts 1 min. invultijd) of Enforce bij jou past.