De Enforce story van Fran: Waardevolle gesprekken, maar ook stevige trainingen

“Strek je armen verder uit boven je hoofd, Fran” en “Duw die schouders meer naar achteren”. Deze twee uitspraken krijg ik regelmatig te horen als ik met een bezweet en knalrood hoofd een fittraining volg bij Enforce in Ulvenhout.

Overdag zit ik veel achter mijn beeldscherm te werken. Het liefst stop ik pas als ik zeker weet dat alles tot in de puntjes op orde is. Na zo’n dag is een fit- of looptraining bij Enforce een heerlijke afleiding. Ik kom altijd energieker terug en met een grote glimlach op mijn gezicht. De groepslessen zorgen voor veel plezier buiten. Nooit massaal en met persoonlijke aandacht voor iedereen die meedoet.

In september 2020 startte ik in Ulvenhout bij Enforce-trainer Rémy. Na een hardloopblessure aan mijn heup kreeg ik van de fysiotherapeut te horen dat ik sterker moest worden. Minder focus op snelheid, sterkere spieren waren nodig. Met Remy stelde ik het doel om in december opnieuw een halve marathon te rennen. Helemaal pijnvrij. De combinatie van groepslessen en personal training hielpen daarbij direct. Grote verrassing was dat ik mijn doel een maand eerder al behaalde. In november liep ik weer 21 km. Mede dankzij de loop- en fittrainingen van coaches Bernd en Rick. Het grote verschil? Ik voelde me krachtiger en lekker fit. Niet alleen in mijn lijf maar ook in mijn hoofd.

Tijdens de personal training liet Remy mij inzien dat ik mezelf af en toe nog beter mag bevragen over waar ik naar toe wil. We spraken over de acties die ik daaraan moest verbinden. Het coachende talent en de expertise van Remy lieten me inzien dat ik af en toe echt voor mezelf mag en moet kiezen om doelen te bereiken. Waardevolle gesprekken, maar ook stevige trainingen waarbij ik erachter kwam dat ik mijn lijf nog veel meer kan uitdagen.

Lange dagen achter de laptop zorgen ervoor dat alles soms flink vast zit in mijn bovenlijf. Dat wordt nu extra aangepakt. Push-ups, burpees, zweten, puffen, strekken en doorgaan. Kom maar op! Ik ga er in 2021 nog meer mijn schouders onder zetten bij Enforce. Letterlijk.

See you! Fran

Fran wordt begeleid door de mastertrainers van Enforce Breda/Ulvenhout. 

 

Geïnspireerd geraakt door dit verhaal?

Zet dan nu óók de eerste stap naar een gezonder & fitter leven via een vrijblijvend coachgesprek met één van de Enforce master trainers.

 

Het gesprek is 100% gratis en risicoloos, stel dus niet langer uit en kies vandaag nog voor de eerste stap naar de meest krachtige versie van jezelf. Jouw toekomstige zelf zal je er enorm dankbaar voor zijn!

 

Twijfel je nog? Doe dan eerst de vrijblijvende online lidmaatschapstest en ontdek via 6 korte vragen (slechts 1 min. invultijd) of Enforce bij jou past.