De Enforce story van Gabriëlle: Een team dat met je meedenkt, klaar staat met persoonlijk advies

Door heftige burn-out in 2019 ben ik destijds gestart met een coaching traject. In dit traject had ik verschillende sessies die altijd buiten plaats vonden. Daar werden letterlijk en figuurlijk de eerste stappen gezet in mijn herstel, zowel mentaal als fysiek.

In maart 2020 tijdens de eerste lockdown, begon ik met het aanpassen van mijn voeding en meer te bewegen met als doel af te vallen. Eerst alleen wandelen, daarna kwam er, met behulp van tips en advies van een vriend, hardlopen, intervaltraining, trampoline springen en een aantal buikspieroefeningen bij. Ik ben toen zelfstandig in 9 maanden tijd 25 kilo afgevallen. Ik was blij en trots met dit resultaat, maar was niet tevreden met hoe mijn lichaam eruit zag. Ik besloot dat, zodra het weer kon, op zoek te gaan naar een sportschool. Echter wel een sportschool waar ik me prettig bij voel.

Ik ben toen uitgekomen bij Enforce Rotterdam. Na een heel leuk gesprek, heb ik meteen de volgende dag besloten om ervoor te gaan.

Ik had er zin in maar vond het best eng, geen idee wat ik kon verwachten. Ik zag mezelf ook niet als het type-persoon dat naar een sportschool gaat. Wat voelde ik mij onwennig en onzeker toen ik net begon. Gaandeweg in mijn traject voelde ik me steeds zekerder worden. Ik ben mij meer bewust van de stappen die ik het afgelopen half jaar gezet heb. Waarbij ik voeding eerst als vijand zag, heb ik nu een gezonde balans gevonden in mijn voeding. Bewegen is voor mij ontspanning geworden en niet enkel een manier om af te vallen. Ik heb geleerd om sommige dingen weer wat meer los te laten, niet alleen te focussen op de cijfers op de weegschaal, maar juist naar hoe ik mij voel, mijn energie en wat ik kan in mijn trainingen. Ik ben fysiek en mentaal sterker geworden en voel mij een stuk zelfverzekerder.

Ik heb kennis mogen maken met een geweldig team van mensen. Een team dat met je meedenkt, klaar staat met persoonlijk advies en helpt met het zoeken naar oplossingen van wat wel kan in plaats van wat niet kan. De PT heb ik altijd als stimulerend en motiverend ervaren met de nodige steun en een luisterend oor.

Voor het eerst heb ik een sportschool gevonden waar ik mij op mijn gemak voel en waar ik iedere keer met plezier naar toe ga. Zo fijn om dit in een sportschool te mogen ervaren.

Groetjes Gabriëlle

Gabriëlle wordt begeleid door de mastertrainers van Enforce Rotterdam. 

 

Geïnspireerd geraakt door dit verhaal?

Zet dan nu óók de eerste stap naar een gezonder & fitter leven via een vrijblijvend coachgesprek met één van de Enforce master trainers.

 

Het gesprek is 100% gratis en risicoloos, stel dus niet langer uit en kies vandaag nog voor de eerste stap naar de meest krachtige versie van jezelf. Jouw toekomstige zelf zal je er enorm dankbaar voor zijn!

 

Twijfel je nog? Doe dan eerst de vrijblijvende online lidmaatschapstest en ontdek via 6 korte vragen (slechts 1 min. invultijd) of Enforce bij jou past.