+316 10 62 42 42 [email protected]

Na vele marathons gelopen te hebben brak ik eind 2016 mijn schouder. Een periode van blessures volgde en mijn gewicht nam toe. Mijn schouder was op dat moment nog redelijk beperkt en ik was in de veronderstelling dat dit nooit meer beter zou worden. Ik voelde me niet echt fit en prettig en besloot vorig jaar zomer Petra te bellen.

Na een paar maanden trainen werden de resultaten duidelijk zichtbaar. We trainen samen 2 keer per week en ben onder de indruk van de kennis en drive van Petra. Ik raakte kilo’s kwijt, voelde me fitter, kreeg weer plezier in het lopen en zie er beter uit. Ook mijn schouder is veel mobieler en sterker geworden. Mijn rug is kennelijk altijd zwak geweest en is door het trainen nu ook sterk geworden, heel erg fijn!!!

De trainingen zijn serieus en pittig en dat maakt het juist zo goed. Na elke training ga je dan weer met een goed gevoel naar huis. We hebben ook nog de grootste lol zo af en toe, een prettige bijkomstigheid. Al met al ben ik heel erg tevreden en voel ik me fitter en sterker dan ooit.

Groetjes Marcel

Marcel wordt begeleid door de mastertrainers van Enforce Amsterdam.

Secured By miniOrange

We willen je graag een waardevolle tijd op onze website geven. Als je verder gaat op deze website gaan wij ervan uit dat je instemt met ons cookiebeleid. Lees ons beleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten