De Enforce story van Marcel: Mijn rug is kennelijk altijd zwak geweest en is door het trainen nu ook sterk geworden

Na vele marathons gelopen te hebben brak ik eind 2016 mijn schouder. Een periode van blessures volgde en mijn gewicht nam toe. Mijn schouder was op dat moment nog redelijk beperkt en ik was in de veronderstelling dat dit nooit meer beter zou worden. Ik voelde me niet echt fit en prettig en besloot vorig jaar zomer Petra te bellen.

Na een paar maanden trainen werden de resultaten duidelijk zichtbaar. We trainen samen 2 keer per week en ben onder de indruk van de kennis en drive van Petra. Ik raakte kilo’s kwijt, voelde me fitter, kreeg weer plezier in het lopen en zie er beter uit. Ook mijn schouder is veel mobieler en sterker geworden. Mijn rug is kennelijk altijd zwak geweest en is door het trainen nu ook sterk geworden, heel erg fijn!!!

De trainingen zijn serieus en pittig en dat maakt het juist zo goed. Na elke training ga je dan weer met een goed gevoel naar huis. We hebben ook nog de grootste lol zo af en toe, een prettige bijkomstigheid. Al met al ben ik heel erg tevreden en voel ik me fitter en sterker dan ooit.

Groetjes Marcel

Marcel wordt begeleid door de mastertrainers van Enforce Amsterdam. 

 

Geïnspireerd geraakt door dit verhaal?

Zet dan nu óók de eerste stap naar een gezonder & fitter leven via een vrijblijvend coachgesprek met één van de Enforce master trainers.

 

Het gesprek is 100% gratis en risicoloos, stel dus niet langer uit en kies vandaag nog voor de eerste stap naar de meest krachtige versie van jezelf. Jouw toekomstige zelf zal je er enorm dankbaar voor zijn!

 

Twijfel je nog? Doe dan eerst de vrijblijvende online lidmaatschapstest en ontdek via 6 korte vragen (slechts 1 min. invultijd) of Enforce bij jou past.