+316 10 62 42 42 [email protected]

Ik ben Marieke, 41 jaar en ik heb een gezin en een verantwoordelijke bestuursfunctie bij een financiële dienstverlener.

Vaak krijg ik de vraag hoe ik dat allemaal combineer met ook nog veel sporten. Maar voor mij werkt het juist andersom; ik sport veel om alle andere dingen met genoeg energie te kunnen combineren.

In ‘normale’ tijden train ik bij Enforce, omdat ik ervan overtuigd ben dat je met professionele begeleiding er gewoon meer uit haalt. Meer resultaat, een betere balans en meer fun. Voor het loopgedeelte geldt bovendien dat het leuker is om samen naar bepaalde concrete doelen toe te werken en ze gezamenlijk te bereiken tijdens events.

Maar nu is dus even alles anders…alhoewel ik het qua sporten eigenlijk niet zo ervaar. We trainen gewoon gezamenlijk door, ieder in onze eigen ruimte, binnen of in de tuin en nu gelukkig naast de online trainingen ook outdoor.

De online en outdoor trainingen die Enforce biedt zijn gevarieerd en heel erg vergelijkbaar met hoe we normaal gesproken indoor werken; met veel aandacht voor individuele doelen en mogelijkheden. Ook heb ik persoonlijk contact met de trainers over de meest nuttige combinatie van actie en rust voor mij persoonlijk, zodat ik ook de ongewone omstandigheden qua werk en gezin met dezelfde energie kan tackelen.

Ik verwacht fit en energiek door deze gekke tijd te komen!

Groetjes, Marieke

We willen je graag een waardevolle tijd op onze website geven. Als je verder gaat op deze website gaan wij ervan uit dat je instemt met ons cookiebeleid. Lees ons beleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten