De Enforce story van Marieke van Zuien: Fit en energiek door deze gekke tijd

Ik ben Marieke, 41 jaar en ik heb een gezin en een verantwoordelijke bestuursfunctie bij een financiële dienstverlener.

Vaak krijg ik de vraag hoe ik dat allemaal combineer met ook nog veel sporten. Maar voor mij werkt het juist andersom; ik sport veel om alle andere dingen met genoeg energie te kunnen combineren.

In ‘normale’ tijden train ik bij Enforce, omdat ik ervan overtuigd ben dat je met professionele begeleiding er gewoon meer uit haalt. Meer resultaat, een betere balans en meer fun. Voor het loopgedeelte geldt bovendien dat het leuker is om samen naar bepaalde concrete doelen toe te werken en ze gezamenlijk te bereiken tijdens events.

Maar nu is dus even alles anders…alhoewel ik het qua sporten eigenlijk niet zo ervaar. We trainen gewoon gezamenlijk door, ieder in onze eigen ruimte, binnen of in de tuin en nu gelukkig naast de online trainingen ook outdoor.

De online en outdoor trainingen die Enforce biedt zijn gevarieerd en heel erg vergelijkbaar met hoe we normaal gesproken indoor werken; met veel aandacht voor individuele doelen en mogelijkheden. Ook heb ik persoonlijk contact met de trainers over de meest nuttige combinatie van actie en rust voor mij persoonlijk, zodat ik ook de ongewone omstandigheden qua werk en gezin met dezelfde energie kan tackelen.

Ik verwacht fit en energiek door deze gekke tijd te komen!

Groetjes, Marieke 

 

Geïnspireerd geraakt door dit verhaal?

Zet dan nu óók de eerste stap naar een gezonder & fitter leven via een vrijblijvend coachgesprek met één van de Enforce master trainers.

 

Het gesprek is 100% gratis en risicoloos, stel dus niet langer uit en kies vandaag nog voor de eerste stap naar de meest krachtige versie van jezelf. Jouw toekomstige zelf zal je er enorm dankbaar voor zijn!

 

Twijfel je nog? Doe dan eerst de vrijblijvende online lidmaatschapstest en ontdek via 6 korte vragen (slechts 1 min. invultijd) of Enforce bij jou past.