De Enforce story van Michiel Loesberg: Dit keer kom ik niet weg met smoesjes

Eind november 2019 loop ik bij de Breda Businessdagen. Voornamelijk om te kijken hoe de stand van het accountantskantoor waar ik voor werk, eruitziet. Terwijl ik rondloop, word ik aangesproken bij de stand van Enforce. Ik heb op dat moment geen idee wat Enforce inhoudt.

Rond dezelfde tijd heb ik ontelbare keren tegen mezelf gezegd dat ik toch echt weer moet gaan sporten. Steeds komt het er niet van; verbouwen van een keuken, blessures enz. Als ik eerlijk tegen mezelf ben heb ik er eigenlijk ook geen plezier meer in. Te vaak begonnen, te vaak blessures. Maar ja, begin maart 2020 ga ik skiën en mijn slechte knieën gaan dat met mijn huidige gewicht echt niet leuk vinden.

In het gesprek dat ik bij de stand van Enforce heb, worden me verschillende vragen gesteld. Op elke vraag heb ik wel een antwoord. Bij elk antwoord hoor ik mezelf eigenlijk smoesjes vertellen. ‘Nee, ik wil echt sporten maar…… ja, ik moet afvallen maar’…. enz. Aan het eind van het gesprek zeg ik halfbakken toe om een gesprek met een coach aan te gaan.

Zo zit ik een paar dagen later met Remy in Ulvenhout te praten. Weer zijn er die oprecht geïnteresseerde vragen. Dit keer kom ik niet weg met smoesjes. Dat kwam ik de eerste keer ook al niet alleen had ik het toen niet door. Aan het eind van dit gesprek zeg ik niet eens meer halfbakken toe. Ik heb nu echt twee doelen staan:

1) Goed getraind zonder blessures gaan skiën.
2) Plezier terug krijgen in het sporten.

Begin maart ben ik gaan skiën; tien kilo lichter dan toen ik 16 december bij Enforce begon. Afvallen is nooit de doelstelling geweest. Met de coaching en het sporten ging dat echter vanzelf. De wintersport was een feest, de kracht in mijn benen was zo enorm toegenomen.

Het plezier in het sporten had ik al veel eerder weer terug gevonden. Door de directe begeleiding, maar vooral ook door het voorkomen van blessures. Sporten is weer zo leuk geworden dat ik al voor de wintersport mezelf weer nieuwe doelen heb gesteld.

Deze doelen ga ik samen met Enforce weer halen. Dat weet ik zeker.

Groeten, Michiel 

 

Geïnspireerd geraakt door dit verhaal?

Zet dan nu óók de eerste stap naar een gezonder & fitter leven via een vrijblijvend coachgesprek met één van de Enforce master trainers.

 

Het gesprek is 100% gratis en risicoloos, stel dus niet langer uit en kies vandaag nog voor de eerste stap naar de meest krachtige versie van jezelf. Jouw toekomstige zelf zal je er enorm dankbaar voor zijn!

 

Twijfel je nog? Doe dan eerst de vrijblijvende online lidmaatschapstest en ontdek via 6 korte vragen (slechts 1 min. invultijd) of Enforce bij jou past.