De Enforce Story van Monique: Geconfronteerd met hernia in mijn onderrug

Halverwege 2022 in augustus werd ik geconfronteerd met een hernia in mijn onderrug. Dit zorgde voor een behoorlijk krachtverlies in mijn linkerbeen en daarnaast had ik geen gevoel meer in mijn onderbeen en voet. De eerste 10 weken heeft mijn fysiotherapeut mij geholpen om over de eerste schrik heen te komen en met oefening heb ik geleerd om de pijn onder controle te krijgen. Helaas bleek een operatie niet geschikt te zijn, dus ik moest het herstel van de zenuw aan de natuur overlaten. Ik ging op zoek naar een degelijk programma “om de natuur een beetje te helpen”.

 

Na wat uitzoekwerk kwam ik bij Enforce Sittard terecht. Hier heb ik in een periode van 10 weken een programma doorlopen wat zeer nauwkeurig was opgezet door Maureen in samenspraak met mijn fysiotherapeut. Ik durf intussen echt te zeggen dat ik trots ben op hoe het nu gaat! Als ik zie wat ik nu al na 12 weken kan had ik dat nooit verwacht. Intussen kan ik zelfs al meedoen met de Small Group Trainingen. Er zijn nog maar een paar oefeningen die ik niet 100% hetzelfde kan doen maar ik twijfel er niet aan, dat dit binnenkort ook lukt. Ik merk dat mijn kracht al behoorlijk begint te herstellen en ik geniet van alle verschillende en zeer gevarieerde oefeningen waarbij ik goede begeleiding krijg. Dit was mijn eerste doel. Weer lekker kunnen bewegen zonder angst en zonder pijn.

 

Mijn volgende doel is om mijn gewicht te verlagen naar een acceptabel en gezond niveau om te voorkomen dat ik nog een keer een hernia krijg. Daar ga ik nu voor In het komende half jaar!
Dankjewel Maureen voor je ondersteuning en leuke trainingen!

 

To be continued 🙂

 

Groetjes,
Monique

 

 

Geïnspireerd geraakt door dit verhaal?

Zet dan nu óók de eerste stap naar een gezonder & fitter leven via een vrijblijvend coachgesprek met één van de Enforce master trainers.

 

Het gesprek is 100% gratis en risicoloos, stel dus niet langer uit en kies vandaag nog voor de eerste stap naar de meest krachtige versie van jezelf. Jouw toekomstige zelf zal je er enorm dankbaar voor zijn!

 

Twijfel je nog? Doe dan eerst de vrijblijvende online lidmaatschapstest en ontdek via 6 korte vragen (slechts 1 min. invultijd) of Enforce bij jou past.