De Enforce story van Natascha: Coaching gaat mij dat helpen? Heb ik dat nodig? JA zeg ik met hoofdletters.

Van de zomer besefte ik mij dat ik niet meer lekker in mijn vel zat. Het afvallen lukte niet, motivatie om te sporten was ik kwijt, een neerwaartse spiraal. Vreemd voor mij want ik ben van nature een heel positief en vrolijk persoon.

Via facebook kwam ik contact met Petra van Enforce. Na een heel fijne kennismaking bood ze mij het traject Coaching & training aan. Ik dacht coaching, gaat mij dat helpen? Heb ik dat nodig? JA, zeg ik met hoofdletters. Ik dacht, ik heb gewoon wat handvatten nodig om weer in mijn ritme te komen! Maar het gaat veel verder dan dat.

Iedere maandag had ik mijn coachgesprek met Petra en daarnaast trainde ik gemiddeld 3x per week (krachttraining). Tijdens de coachgesprekken maar ook de gesprekken tijdens de training, werd voor mij duidelijk dat het niet perse alleen om de kilo’s gaat maar hoe ik mij voel en welke rol ik hier zelf in speel. Door de positief kritische vragen en steun van Petra kreeg ik de regie weer terug over mijn eigen doelen. Met als grootste eyeopener; als ik iets wil bereiken dan ben ik daar de regiehouder in. Ik heb geleerd dat ik eerst happy in mijn vel moet zitten, gaan voor mijn dromen waar ik gelukkig van word! Dat werkte voor mij. Iedere dag kwam ik dichter bij mijn wensen/dromen en wat mij gelukkig maakt. En de kilo’s, natuurlijk heel belangrijk maar niet het belangrijkste. Maar toen ik weer lekker in mijn vel kwam te zitten, werden de kilo’s ook minder!

De samenwerking met Petra heeft mij veel gebracht:
– Ik ben dichter bij mijn gevoel gekomen
– Mijn toekomstdroom is mij weer helder
– Ik heb de regie weer teruggepakt over mijn eigen leven, geluk, wensen en doelen
– Ik heb het lef en het vertrouwen gekregen om voor mijzelf te gaan starten
– Ik neem niet meer genoegen met minder maar ik ga voor wat ik wil en waar ik gelukkig van word
– En toch mijn eerste doel gehaald, 5 kilo afgevallen

Ik kan iedereen dit traject aanraden, het is echt een kadootje voor jezelf!

Groetjes Natascha

Natascha wordt begeleid door de mastertrainers van Enforce Amsterdam. 

 

Geïnspireerd geraakt door dit verhaal?

Zet dan nu óók de eerste stap naar een gezonder & fitter leven via een vrijblijvend coachgesprek met één van de Enforce master trainers.

 

Het gesprek is 100% gratis en risicoloos, stel dus niet langer uit en kies vandaag nog voor de eerste stap naar de meest krachtige versie van jezelf. Jouw toekomstige zelf zal je er enorm dankbaar voor zijn!

 

Twijfel je nog? Doe dan eerst de vrijblijvende online lidmaatschapstest en ontdek via 6 korte vragen (slechts 1 min. invultijd) of Enforce bij jou past.