De Enforce Story van Pieter: Meer energie, meer kracht, een betere houding en meer balans in mijn lichaam en geest

Fit worden, zowel fysieke als mentale kracht trainen, en dat alles in een fijne omgeving onder uitstekende begeleiding. Bij Enforce Den Bosch komt dit alles samen. Raoul van Ooij is de alfa en de omega van sportbegeleiding en -coaching. Hier moet je zijn.

Mijn beroep als advocaat op het gebeid van IT-recht brengt met zich mee dat ik altijd scherp moet zijn. Procedures, adviezen, complexe zaken, grote belangen en de nodige deadlines horen bij de dagelijkse gang van zaken. Kortom: het is druk of heel druk. Na verloop van tijd merkte ik dat al mijn energie in mijn werk ging zitten en dat ik daarnaast nog maar weinig energie over had voor andere dingen.

Hoewel ik sinds mijn jonge jeugd heb gevoetbald was ik daar sinds een paar jaar mee gestopt. Het leek mij daarom een goed idee om weer eens wat meer te gaan sporten. Op die manier wilde ik proberen mijn algehele energievoorraad wat te verhogen. Het leek mij eigenlijk wel een mooi idee om weer wat fitter te worden.

Op een dag liep ik letterlijk Raoul van Ooij tegen het lijf. Ik had niet direct zin in een personal trainer. In mijn hoofd zat nog steeds het beeld van de ouderwetse voetbaltrainer die aan de kant van het veld staat te schreeuwen op het moment dat je iets verkeerd doet. Dat beeld heb ik moeten bijstellen.

Wat mij direct opviel bij het eerste gesprek met Raoul is de rustige en persoonlijke benadering. Raoul is oprecht geïnteresseerd in de persoon. Wat je levenshouding is, wat voor jou belangrijk is, wat je stressfactoren zijn, wat je doelen zijn en hoe je die wil bereiken. Vanuit die uitgangspositie wordt er samen gekeken wat goed bij je past en wordt er vervolgens een plan opgesteld.

Nadat ik was gestart merkte ik al snel dat mijn energieniveau en belastbaarheid aanzienlijk toenam en vele van mijn door bureauwerk veroorzaakte dertiger pijntjes verdwenen. Meer energie, meer kracht, een betere houding en meer balans in mijn lichaam en geest.

Mijn fysieke doel is nu de David van Michelangelo. De renaissance benadering van het Griekse schoonheidsideaal met spieren van marmer en daarmee ook een persoonlijke wedergeboorte van fitheid, energie en mentale kracht.

Onder de bezielende leiding van Raoul van Ooij is sporten een waar feest geworden waar ik iedere dag de vruchten van pluk. Ik kan het iedereen aanraden om bij Enforce aan de slag te gaan. Je zult er zeker geen spijt van krijgen.

Groet,
Pieter  

 

Geïnspireerd geraakt door dit verhaal?

Zet dan nu óók de eerste stap naar een gezonder & fitter leven via een vrijblijvend coachgesprek met één van de Enforce master trainers.

 

Het gesprek is 100% gratis en risicoloos, stel dus niet langer uit en kies vandaag nog voor de eerste stap naar de meest krachtige versie van jezelf. Jouw toekomstige zelf zal je er enorm dankbaar voor zijn!

 

Twijfel je nog? Doe dan eerst de vrijblijvende online lidmaatschapstest en ontdek via 6 korte vragen (slechts 1 min. invultijd) of Enforce bij jou past.