De Enforce Story van Ramon: Terugblik op elf maanden Enforce training & coaching

Zoekend in mijn telefoon vind ik de eerste afspraak terug met Richard Suijkerbuijk op drie november 2022. Dat er in elf maanden zoveel kon veranderen in mijn leven…

 

In 2004 ontstaat door vriendschap, vakmanschap en passie ons bedrijf ‘Meestersinhout’.
Vol overgave en met heel veel plezier werken we jarenlang aan keukens, kasten en alles waar we brood in zien. Herinneringen aan een zorgeloze tijd die ik koester en wat de fundering is geweest waarop mijn leven nu is gebouwd.

 

Samen met mijn vrouw Yassamin hebben we een prachtig gezin met drie kinderen van vier, negen en elf jaar oud. Hiernaast een groeiend bedrijf waarin we nu twaalf collega’s hebben. Ik voel me gezegend om onderdeel van dit alles te mogen zijn maar nu ik ouder wordt is ook de verantwoordelijkheid die hierbij komt kijken steeds meer voelbaar.

 

Mijn rol binnen ‘Meestersinhout’ is de laatste jaren veranderd van uitvoerend als meubelmaker op de werkvloer tot een leider met alle uitdagingen die dit met zich meebrengt. Lange dagen gevuld met werk dat voornamelijk uit je hoofd moet komen terwijl ik gewend was om fysiek bezig te zijn. Hierdoor voelde ik mijn lijf veranderen. Mijn kracht vloeide weg en hierbij ook een stukje van mijzelf, van hoe ik ooit was.

 

Daarnaast voel ik ook de drang om écht vader te zijn voor mijn opgroeiende kinderen. De mooiste jeugdherinneringen die ik zelf heb zijn die waarbij we ‘gewoon’ samen tijd doorbrachten. Het gevoel van veiligheid en vertrouwen. Op iemand kunnen rekenen als het nodig is. Dat is wat ik wil kunnen geven aan mijn gezin. Ik wil er zijn als ze me nodig hebben, nu… maar ook over tien jaar nog steeds impact maken.

 

Tijdens de waardevolle performance coaching met Richard is mijn doel duidelijk geworden. Ik moet eerst mijzelf brengen naar wie ik wil zijn voor mijn gezin en wie ik moet zijn binnen mijn bedrijf.

 

Elf maanden geleden liep ik bij Enforce binnen waarna ik met Richard een aantal trainingen en gesprekken had. Binnen een maand werd ik gekoppeld aan Collin die tot op de dag van vandaag mijn master trainer is, een perfecte match. Tijdens de eerste trainingen voelde ik me onzeker en werd ik geconfronteerd met mijn fysieke gesteldheid. Dit was soms frustrerend maar sterkte me des te meer om het te veranderen. De persoonlijke begeleiding en aansporing op de juiste momenten zorgen ervoor dat ik verder ga dan dat ik ooit dacht te kunnen gaan. De progressie is de drijfveer die ervoor zorgt dat je doorzet op momenten dat het zwaar en oncomfortabel is. De training is nu vast onderdeel van mijn agenda. Het kost tijd. Ik ben niet meer altijd bereikbaar maar als ik wel aan het werk ben dan ben ik er ook écht met alle aandacht en scherpte.

 

Wat ik nooit had voorzien was de enorme impact die deze 180 minuten per week nu al heeft op mijn gezin. Sinds mijn vrouw Yassamin ook is gaan trainen is er voor ons zoveel veranderd in onze relatie maar ook in de relatie met onze kinderen. We kijken anders naar voeding, staan vroeg op, zijn energiek en hebben tijd om samen als gezin te ontbijten. En het allerbelangrijkste: we kijken weer naar elkaar!

 

Groet,

Ramon

 

 

Geïnspireerd geraakt door dit verhaal?

Zet dan nu óók de eerste stap naar een gezonder & fitter leven via een vrijblijvend coachgesprek met één van de Enforce master trainers.

 

Het gesprek is 100% gratis en risicoloos, stel dus niet langer uit en kies vandaag nog voor de eerste stap naar de meest krachtige versie van jezelf. Jouw toekomstige zelf zal je er enorm dankbaar voor zijn!

 

Twijfel je nog? Doe dan eerst de vrijblijvende online lidmaatschapstest en ontdek via 6 korte vragen (slechts 1 min. invultijd) of Enforce bij jou past.