De Enforce story van Rob: Resultaat motiveert

Afgelopen jaren werd ik steeds een beetje ongelukkiger met mijn lichaam. Feest, drankjes, uit eten, borrels en met mooi weer het terras op. Ik wist me goed te vermaken, maar zag daarvan wel de impact op mijn lichaam. Broeken zaten steeds een beetje strakker en bepaalde T-shirts wilde ik niet meer dragen. Omdat ik twee meter lang ben, viel het niet zo op, maar zelf voelde ik me er gewoon niet prettig bij. Gelukkig had ik een fitness abonnement: maar hoe hou je dat vol? Na weer eens twee weken alle apparaten geprobeerd te hebben zag ik geen enkel resultaat, en dus gaf ik de moed op. “Ik eet wel gewoon wat minder de komende maand”, was dan de gedachte.

Aan het eind van de zomer van 2021 was de maat vol voor mezelf: ik betrapte me erop dat ik niet met vrienden naar het strand wilde, omdat ik mijn zwembroek niet meer dicht kreeg. Ik zat letterlijk niet lekker in mijn vel. Dit was voor mij een keerpunt: Als je steeds ergens tegenaan loopt, is het mijn overtuiging dat je het zelf moet aanpakken.

Via Instagram kwam ik bij Enforce terecht en ging ik trainen onder begeleiding van Mitchell Bakker. De coaching van Mitchell ging veel verder dan alleen samen trainen: we keken niet alleen naar mijn eetpatronen, de opbouw van mijn lichaam en mijn mobiliteit, maar bespraken daarnaast ook de verleidingen bij feestjes en wat je kunt doen wanneer het een week niet goed gegaan is. Een holistische aanpak, waarin we dus ook de onderliggende oorzaken en het gedrag tackelden.

Na 2 weken zag ik direct het eerste resultaat, en dát werkte voor mij! Ik wist dat ik goed bezig was, en daardoor lukte het me patronen te doorbreken en te blijven sporten. Na 5 maanden ben ik blijer met mijn lichaam dan ooit: ik ben meer dan 10 kg vet kwijt geraakt, waardoor mijn vetpercentage gezakt is van 22,5% naar 12,5%. Komende tijd ga ik me focussen om meer spieren op te bouwen en mijn mobiliteit te versterken.

Mijn tip: If you’re going to try, go all the way. Probeer ook de grondoorzaken aan te pakken waardoor je sneller een resultaat ziet, mijn ervaring is dat resultaat enorm motiveert!

Mitchell en team Enforce Rotterdam, bedankt voor jullie professionele begeleiding en hulp! Zonder jullie was me dit niet gelukt.

Groetjes,
Rob Richelle

Rob wordt begeleid door de mastertrainers van Enforce Rotterdam. 

 

Geïnspireerd geraakt door dit verhaal?

Zet dan nu óók de eerste stap naar een gezonder & fitter leven via een vrijblijvend coachgesprek met één van de Enforce master trainers.

 

Het gesprek is 100% gratis en risicoloos, stel dus niet langer uit en kies vandaag nog voor de eerste stap naar de meest krachtige versie van jezelf. Jouw toekomstige zelf zal je er enorm dankbaar voor zijn!

 

Twijfel je nog? Doe dan eerst de vrijblijvende online lidmaatschapstest en ontdek via 6 korte vragen (slechts 1 min. invultijd) of Enforce bij jou past.