De Enforce story van Roy: Ik had al meer dan tien jaar geen sport beoefend

In oktober van 2019 heb ik met Rick van Enforce Rotterdam van ons netwerk event Business Open Rhoon een afspraak om eens te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Rick vertelde dat het goed is om vit en vitaal te worden door (meer) te gaan sporten. Ik had al meer dan tien jaar geen sport beoefend en Ik wilde vooral scherper zijn en meer energie hebben op de dag. Geen idee wat ik zou moeten doen in een sportschool zonder begeleiding dus dit kwam voor mij op een perfect moment om er wat aan te gaan doen.

Direct heb ik gekozen om in het programma te stappen en te beginnen met 2x per week Personal Training(PT). Begonnen op de Slaak en later ook bij de Van Nelle Fabriek. Naast de PT met Rick deed ik één keer per week een groepstraining. Zo leerde ik Gio en Mitchell kennen. Allemaal toppers die je op een fijne manier coachen. Tijdens de 1e lockdown was er begeleiding om thuis online te kunnen sporten, niet helemaal hetzelfde maar je blijft er toch fitter door.

Daarnaast heb ik voor Enforce Rotterdam XL de vestiging bij de Van Nelle Fabriek mogen aankleden met signing, een hele leuke klus. Alles wat je ziet van de nummers aan de muur tot het behang achter de ontvangst. De teksten op de grond, muren en de lichtreclame bij de entree heeft VivePrint mogen verzorgen. Zo leuk dat je elkaar kunt helpen in je eigen vakgebied!

Stapje voor stapje werd ik fitter en beter in de voorgeschotelde oefeningen en nu, ruim een jaar later, heb ik geen PT meer en kan ik geheel zelfstandig de trainingen uitvoeren. Mijn doel om fitter te worden is gehaald. Ik blijf doorgaan met trainen want dat geeft me nog steeds energie!

Bedankt Rick, Gio en Mitchell.

Groeten Roy van den Houten
Mede-eigenaar VivePrint

Roy wordt begeleid door de mastertrainers van Enforce Rotterdam XL.
 

 

Geïnspireerd geraakt door dit verhaal?

Zet dan nu óók de eerste stap naar een gezonder & fitter leven via een vrijblijvend coachgesprek met één van de Enforce master trainers.

 

Het gesprek is 100% gratis en risicoloos, stel dus niet langer uit en kies vandaag nog voor de eerste stap naar de meest krachtige versie van jezelf. Jouw toekomstige zelf zal je er enorm dankbaar voor zijn!

 

Twijfel je nog? Doe dan eerst de vrijblijvende online lidmaatschapstest en ontdek via 6 korte vragen (slechts 1 min. invultijd) of Enforce bij jou past.