+316 10 62 42 42 [email protected]

November 2020, net 50 geworden. Best veel overgewicht en ik kon toch wel bijna 100meter lopen (Dat is hardlopen voor de Nederlanders, want daar is lopen namelijk wandelen). En een body age van 75jaar. Niet geweldig dus…..

Met Jeroen rond de tafel om daar wat aan te veranderen. Mijn doelen waren 20kg afvallen. Naar een derde verdiep kunnen gaan en bij het openen van de deur een verkoopsgesprek kunnen starten ipv 10minuten uithijgen. Ook mijn schoenen kunnen knopen zonder mijn voet op een bankje te moeten zetten was één van de doelen. Klinkt niet super uitdagend maar geloof me….. die zaken kon ik niet meer.

Intussen zijn we nog geen 1,5jaar verder en weeg ik 26kg minder. Is mijn body age 53. Ben ik leniger dan ooit. Knoop ik mijn schoenen zonder bankje. Zijn trappen lopen in appartementen ontspanning en loop ik zaterdags 16, 17 of 18km.

Heb ik honger geleden het voorbije 1,5 jaar? Nope, totaal niet zelfs. je gaat daar niet op dieet hé! Jeroen heeft me vooral doen nadenken over wat ik eet en wanneer.

Ben ik afgebeuld geweest of staan ze met een zweep klaar voor als het niet snel genoeg gaat. Helaas dames en heren. Op 1,5 jaar heb ik daar nog niet één negatieve opmerkingen gehad. Jeroen en de andere coaches zijn daar altijd positief en opbouwend. Het enige wat afgebroken wordt is uw vet percentage.

Dat is daar wel afzien zeker!! Nee, ge bent wel moe en ge kunt spierpijn hebben, zeker de eerste weken. Maar op 1,5 jaar heb ik nog niet één blessure gehad die me belet heeft verder te trainen. Zit je met een pijntje of ontstaat er één tijdens het trainen, dan wordt de training per direct aangepast. Stoppen is de laatste optie.

Ook mentaal ben ik intussen fitter en sterker geworden. Mijn zelfvertrouwen heeft een boost gehad. Ik voel me veel meer dan vroeger een fitte en krachtige leider. En dat straalt natuurlijk ook af op het bedrijf.

Dus mensen. Staat uw hoofd op ontploffen en hebt ge absoluut geen tijd!! Ga een uurtje trainen bij Jeroen, het maakt uw hoofd leeg en ge hebt energie voor twee. Dat uurtje is dus zo ingehaald.

Jeroen en bij uitbreiding alle coaches van Enforce Hoogstraten. Dikke merci om me te boetseren tot wie ik nu ben.

Groetjes,
Stef Van Opstal

Stef wordt begeleid door de mastertrainers van Enforce Hoogstraten.

Secured By miniOrange

We willen je graag een waardevolle tijd op onze website geven. Als je verder gaat op deze website gaan wij ervan uit dat je instemt met ons cookiebeleid. Lees ons beleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten