+316 10 62 42 42 [email protected]

Stefanie was 37 en zat door een burn-out en fibromyalgie in een revalidatietraject. Ze kon fysiek heel weinig.

Stefanie: ‘Ik kon bijna niets. Ik lag de hele dag op de bank. Ik wilde afvallen, maar ook dat lukte niet.

Eind 2019 zag Stefanie een oproep voor de Afvalrace van Enforce. Elk jaar kiezen we iemand die we 180 dagen kosteloos begeleiden. In 2019 werd dat Stefanie. We begonnen met 1 keer week personal training, 2 groepslessen en coachingsgesprekken met de focus op mindset.

‘Tijdens de revalidatie ging het vooral om het accepteren van mijn beperkingen. Van Marvin leerde ik dat het in de verkeerde mindset zat. Dat ik door fysiek bezig te zijn een groot verschil kon maken en als gevolg daarvan ook kon afvallen.’

Stefanie traint nog steeds 3 x per week, is afgevallen, heeft veel minder last van de fibromyalgie en werkt inmiddels voor Enforce.

‘Enforce heeft mijn leven veranderd. Ik heb enorm veel progressie gemaakt. Ook is het heel fijn om voor iemand te werken die je verhaal kent. Als ik een slechte dag heb, zeg ik dat eerlijk. Ik ben blij dat ik deze kans heb gekregen.’

Stefanie geeft haar leven nu een 7,5! En er is ruimte voor groei!

Welk cijfer geef je jouw leven?

Stefanie wordt begeleid door de mastertrainers van Enforce Drechtsteden.

Secured By miniOrange

We willen je graag een waardevolle tijd op onze website geven. Als je verder gaat op deze website gaan wij ervan uit dat je instemt met ons cookiebeleid. Lees ons beleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten