De Enforce story van Stefanie: Ik gaf mijn kwaliteit van leven een 2. We waren al aan het kijken voor een scootmobiel.

Stefanie was 37 en zat door een burn-out en fibromyalgie in een revalidatietraject. Ze kon fysiek heel weinig.

Stefanie: ‘Ik kon bijna niets. Ik lag de hele dag op de bank. Ik wilde afvallen, maar ook dat lukte niet.

Eind 2019 zag Stefanie een oproep voor de Afvalrace van Enforce. Elk jaar kiezen we iemand die we 180 dagen kosteloos begeleiden. In 2019 werd dat Stefanie. We begonnen met 1 keer week personal training, 2 groepslessen en coachingsgesprekken met de focus op mindset.

‘Tijdens de revalidatie ging het vooral om het accepteren van mijn beperkingen. Van Marvin leerde ik dat het in de verkeerde mindset zat. Dat ik door fysiek bezig te zijn een groot verschil kon maken en als gevolg daarvan ook kon afvallen.’

Stefanie traint nog steeds 3 x per week, is afgevallen, heeft veel minder last van de fibromyalgie en werkt inmiddels voor Enforce.

‘Enforce heeft mijn leven veranderd. Ik heb enorm veel progressie gemaakt. Ook is het heel fijn om voor iemand te werken die je verhaal kent. Als ik een slechte dag heb, zeg ik dat eerlijk. Ik ben blij dat ik deze kans heb gekregen.’

Stefanie geeft haar leven nu een 7,5! En er is ruimte voor groei!

Welk cijfer geef je jouw leven?

Stefanie wordt begeleid door de mastertrainers van Enforce Drechtsteden. 

 

Geïnspireerd geraakt door dit verhaal?

Zet dan nu óók de eerste stap naar een gezonder & fitter leven via een vrijblijvend coachgesprek met één van de Enforce master trainers.

 

Het gesprek is 100% gratis en risicoloos, stel dus niet langer uit en kies vandaag nog voor de eerste stap naar de meest krachtige versie van jezelf. Jouw toekomstige zelf zal je er enorm dankbaar voor zijn!

 

Twijfel je nog? Doe dan eerst de vrijblijvende online lidmaatschapstest en ontdek via 6 korte vragen (slechts 1 min. invultijd) of Enforce bij jou past.