De Enforce Story van Vanda: Sinds het sporten ben ik echt een andere vrouw geworden!

Door omstandigheden ben ik meer dan 10 jaar geleden gestopt met sporten. Ik was echt niet meer gemotiveerd om te sporten, mijn mindset was 0,0%.
Al die jaren alleen bezig geweest met geld verdienen, werken en op die manier druk leven. Ik was fulltime aan het werken en daarnaast had ik qua bewegingen helemaal niks.
Hierdoor heb ik niet eens aan mijn gezondheid gedacht en hierbij stil gestaan… totdat je je bewust wordt dat het niet goed gaat en niet gelukkig bent met je leven/lichaam!

Ik merkte dat ik geestelijk en fysiek achteruit ging, daarnaast had ik ook nog eens gezondheidsklachten.

Op een gegeven moment heb ik mezelf aangesproken: JE KAN NIET MEER ZO LEVEN HET GAAT TEN KOSTEN VAN JE GEZONDHEID!!! Door puur toeval zag ik via Instagram Enforce, een oproep voor vrouwen boven 45 jaar.. toen ik het zag heb ik me direct aangemeld. 1e stap gezet, en hoe het gegaan is is een WONDER!!

Na een positief gesprek met Yusuf hebben wij een plan van aanpak gemaakt. Ik kon zo snel mogelijk beginnen. Sinds mei 2021 ben ik bij Enforce begonnen met personal training.
Ik ben zeer tevreden met Enforce vanwege de manier van ontvangst, klantvriendelijkheid, en daarnaast de begeleiding die ik krijg. Wanneer ik binnenkom zie ik echt altijd vrolijke gezichten en voel ik een leuke sfeer. Daarom ga ik ook altijd met plezier naar de sportschool.

Sinds dat ik ben begonnen met sporten, heb ik ook momenten gehad dat ik wilde stoppen?! Niet door het sporten zelf maar door bepaalde andere factoren.. Maar door ondersteuningen en gesprekken met Yusuf heb ik gezegd: nee. Ik ga niet stoppen!

Sinds het sporten ben ik echt een andere vrouw geworden! Ik voel me gemotiveerd en sterk, en mijn mindset is niet meer 0,0%. Er is nog altijd ruimte voor verbetering, maar dat is geen belemmering voor mij, in dat opzicht ben ik heel erg veranderd!. Ik ga naar Enforce met heel veel plezier en ik voel me thuis.

En om niet te vergeten.. mijn personal trainer Yusuf is alles voor me. Door ondersteuningen van Yusuf heb ik meer doorzettingsvermogen, ik word gestimuleerd in de trainingen en om te gaan sporten, goede gesprekken gevoerd, samen lachen, complimentjes!

” Wat er ook gebeurt, ga gewoon door ”
Focus: een doel om te bereiken.

Kracht: om nooit de strijd op te geven.

Geloof: om me op de been te houden zolang ik dat kan.

Ik heb focus, kracht en vertrouwen nodig om mijn doelen te kunnen bereiken.

Veel liefs,
Vanda

Vanda wordt begeleid door de mastertrainers van Enforce Rotterdam.  

 

Geïnspireerd geraakt door dit verhaal?

Zet dan nu óók de eerste stap naar een gezonder & fitter leven via een vrijblijvend coachgesprek met één van de Enforce master trainers.

 

Het gesprek is 100% gratis en risicoloos, stel dus niet langer uit en kies vandaag nog voor de eerste stap naar de meest krachtige versie van jezelf. Jouw toekomstige zelf zal je er enorm dankbaar voor zijn!

 

Twijfel je nog? Doe dan eerst de vrijblijvende online lidmaatschapstest en ontdek via 6 korte vragen (slechts 1 min. invultijd) of Enforce bij jou past.