De Enforce story van Vera: Begin september 2020 begon mijn avontuur bij Enforce Rotterdam.

Ik had een pittige periode achter de rug waardoor ik niet goed meer voor mijzelf zorgde en niet lekker in mijn vel zat. Meerdere pogingen om het sporten en mijn voeding op te pakken waren mislukt en daarom besloot ik te informeren naar personal training.

Toen ik zag dat Mitchell, die ik al oppervlakkig kende vanuit het verleden, personal training gaf bij een sportschool vlak bij mijn nieuwe woning in de buurt. Dus besloot ik hem een berichtje te sturen. Hij wilde mij snel op de club spreken en zo geschiedde. We bespraken wat mijn doelen waren en hij stelde mij een paar kritische vragen. Ik twijfelde om te starten omdat het best een investering is, maar ik ben heel blij dat ik toch de stap heb genomen.

De eerste trainingen zijn we goed gaan kijken naar wat mijn lichaam aan kon aangezien ik al een tijd met een rugblessure liep. Ik voelde mij behoorlijk kansloos aangezien ik met een hiptrust met alleen stang al niet echt lekker ging. We hebben dit dus langzaam opgebouwd en verschillende oefeningen toegevoegd op basis van wat wel en niet lukte. Ook ben ik via Mitchell doorgestuurd naar een osteopaat waarbij ik nu nog onder behandeling ben. Ik merk dat ik nog steeds vooruit ga en dat ik steeds sterker word.

Wat ik lastig vond in dit traject was soms de planning van de trainingen en voeding, omdat ik werkende en alleenstaande moeder ben die een ‘alles of niets’ instelling heeft. Het af en toe niet zo ‘perfect’ willen doen met mijn voeding dat was echt een uitdaging. Dat blijft voor mij een ontwikkelpunt. Het hebben van balans in de voeding en trainingen is denk ik iets waar veel mensen mee worstelen…

Mijn uiteindelijke (eerste) doel was een (fitness) fotoshoot (met lichte sixpack) wat voor mij symbool stond als een soort afsluiting van een minder fijne periode waarbij ik zowel van binnen als van buiten er sterk uit zie. Daarbij wilde (en wil nog steeds) ik sterker en fitter zijn en hopelijk steeds minder last van mijn rug ervaren.

De fotoshoot is nu een paar weken geleden en ik ben trots op wat ik bereikt heb. De laatste weken naar de shoot toe waren vrij pittig. Je hebt dan te maken met strenge voedingsschema’s (het tellen van de calorieën) en veel cardio (saai!). Toch geeft het een soort overwinningsgevoel als je hard hebt gewerkt voor je doel en dit hebt behaald.

Het moeilijkste stukje komt nog, het volhouden en niet terugvallen in mijn oude patroon. Hier ligt nog wel een uitdaging, maar ik heb er alle vertrouwen in dat dit goed gaat komen met de personal training die ik maandelijks blijf volgen bij Mitchell.

Ik wil iedereen van Enforce Rotterdam complimenten geven voor hun inzet, flexibiliteit (ook in deze Corona periode) en gezelligheid.

En voor diegene die ook toffe (fitness) doelen hebben zou ik zeggen:

“Het enige dat tussen jou en je doel staat is alles wat jij jezelf vertelt dat je het niet kan.”

Dus ga ervoor!

Vera wordt begeleid door de mastertrainers van Enforce Rotterdam. 

 

Geïnspireerd geraakt door dit verhaal?

Zet dan nu óók de eerste stap naar een gezonder & fitter leven via een vrijblijvend coachgesprek met één van de Enforce master trainers.

 

Het gesprek is 100% gratis en risicoloos, stel dus niet langer uit en kies vandaag nog voor de eerste stap naar de meest krachtige versie van jezelf. Jouw toekomstige zelf zal je er enorm dankbaar voor zijn!

 

Twijfel je nog? Doe dan eerst de vrijblijvende online lidmaatschapstest en ontdek via 6 korte vragen (slechts 1 min. invultijd) of Enforce bij jou past.