Eiwitrijk gevulde tomaten (115 kcal)

Ingrediënten:

– 1 eetlepel maïs
– 25 gram kidneybonen
– 1 bosuitje
– 2 tomaten
– 2 eetlepels cottage cheese
– 1 snufje paprikapoeder
– 1 snufje komijnpoeder

Bereiding:

Spoel de maïs en kidneybonen in een vergiet af met koud water en laat ze uitlekken. Snijd het bosuitje in ringetjes.

Snijd een kapje van beide tomaten en hol de tomaten uit met een lepel. Laat de tomaten ondersteboven uitlekken.

Meng de cottage cheese met de maïs, kidneybonen, bosui, paprikapoeder, komijnpoeder, peper en zout.

Vul de tomaten met de cottage cheesesalade.

– Kcal: 115
– Eiwit: 9g
– Koolhydraten: 14g
– Vet: 3g
– Voedingsvezel: 5g

Dit recept is mogelijk gemaakt door FitChef