Enforce groeit: Enforce Middelburg

Ook in spannende tijden is er enkel krimp of groei.

Richard Suijkerbuijk kiest er samen met Enforce voor om te groeien en gaat als franchisenemer en mastertrainer Enforce Middelburg openen.

Richard managet zijn eigen onderneming en is tegelijkertijd onderdeel van een ijzersterk merk en een snelgroeiende en winstgevende organisatie met volledige support op alle fronten.

Richard Suijkerbuijk, Enforce Middelburg:
“In de huidige maatschappij waarin goedkoop en ongezond voedsel gemakkelijk verkrijgbaar is en waar een sedentair (werk) patroon steeds vaker voorkomt is gezonde voeding en regelmatig bewegen al jaren een standaard in mijn eigen leven. Ik vind het belangrijk om op regelmatige basis te bewegen en hecht waarde aan het belang van een gezonde levensstijl.

Als kind van sportieve ouders is sporten mij met de paplepel ingegoten. Van judo, voetbal, parachute springen, mountainbiken, hardlopen tot aan fitnesstraining. Eigenlijk van alles gedaan gedurende mijn sportief leven. De laatste jaren ben ik regelmatig in de natuur te vinden voor een mooie duurloop over het strand en de duinen.

Ik werk al bijna 30 jaar met passie, energie en plezier als (groeps)instructeur en leidinggevende in de fitnessbranche. Het leukste van mijn werk vind ik mensen helpen om hun doelstelling te behalen. Mijn kracht is de wijze waarop ik met cliënten werk. Ik heb oog voor ze en ben recht door zee. Mijn trainings- en coachingsessies zijn inspirerend, verantwoord en gevarieerd. In de kortste lijn van a naar b, doe wat je moet doen om je resultaat te bereiken en je volledige potentie te leven, zo help ik cliënten om de gewenste resultaten te bereiken. Het verschil in wie je bent en wie je wilt zijn is wat je doet!

Op weg naar een zelfstandige ruimte en groei van mijn business kwam de Enforce High-End Training & Coaching franchiseformule op mijn pad. Na een eerste telefonische kennismaking met daarop aansluitend een meeting in Oosterhout ben ik door het enthousiasme en de directheid van zowel Eric de Jong als ook Peter Blommaert gegrepen. De aanpak van Enforce spreekt mij enorm aan en ligt in lijn met mijn eigen visie: doe wat je moet doen en brutaal eerlijk. Niet altijd comfortabel, maar wel duidelijk! Het is voor mij fijn om mezelf te kunnen focussen op mijn eigen kwaliteiten en tegelijkertijd gebruik te kunnen maken van de kwaliteiten, marketing, draaiboeken en kennis van de organisatie. Daarnaast zit er veiligheid in aantallen, kijk bijv. naar de manier waarop Enforce als organisatie direct na de door de overheid opgelegde maatregelen wist te handelen en op te schalen naar 34 live gestreamde online trainingsessies per week waar de deelnemers van alle Enforce franchisenemers direct gebruik van konden maken”.

Eric de Jong, CEO Enforce International:
“Richard is een professional met ruime ervaring die zich niet laat tegenhouden in spannende tijden, die beseft dat ook in spannende tijden er enkel groei of krimp is en dat nu de tijd is om als ondernemer in actie te komen.

De tijd waarin je ondernemers skills worden getest en je juist nu je doel scherper moet zetten dan ooit te voren en de acties uitvoert die nodig zijn. Het daarvoor benodigde doorzettingsvermogen, veerkracht, creativiteit en mentale weerbaarheid zijn bij Richard in ruime mate aanwezig en dat maakt hem een geschikte match met het snel groeiende team van Enforce.

Richard heeft inmiddels een geschikte locatie voor Enforce Middelburg gevonden en is op dit moment samen met Matrix Fitness Benelux (exclusieve materiaalpartner Enforce) druk in de weer om de juiste inrichting in te tekenen.

In tijden waarin we ons naast de persoonlijke programma’s voor de particuliere markt ook steeds meer met het oog op duurzame inzetbaarheid met vitaliteitsprogramma’s gaan richten op de zakelijke markt, is het voor de landelijke dekking van onze franchiseformule belangrijk dat Enforce vestigingen in Zeeland heeft. We zijn dan ook enorm blij dat we met Richard de eerste Enforce stip in het Zeeuwse Personal Trainer landschap kunnen zetten”.

Binnenkort meer nieuws over de openingsdatum en locatie van deze nieuwe Enforce vestiging.  
 

Ben jij ook geïnspireerd geraakt? Zet je inspiratie om in actie!

Zet de eerste stap naar een gezonder & fitter leven via een vrijblijvend coachgesprek met mij of één van de andere Enforce master trainers. Het gesprek is 100% gratis en risicoloos, stel dus niet langer uit en kies vandaag voor de krachtigste versie van jezelf.

 

Twijfel je nog? Doe dan eerst de vrijblijvende online lidmaatschapstest: 6 korte vragen (slechts 1 min. invultijd) om te ontdekken of Enforce bij jou past.