Franchisenemer Rico van der Kooij opent een nieuwe Enforce vestiging in Den Haag

Rico van der Kooij heeft samen met de internationale Enforce High-end Training & Coaching franchiseformule voor groei gekozen en is deze maand als franchisenemer en mastertrainer gestart met een Enforce vestiging in Den Haag. Rico managet zijn eigen onderneming en is tegelijkertijd onderdeel van een ijzersterk merk en een snelgroeiende organisatie met volledige support op alle fronten.

Rico van de Kooij:
“Passie.. Dat is wat sport voor mij is. Tot mijn 40ste voornamelijk alleen zelf sport beoefenen. Kickboxen, fitness, wakeboarden, snowboarden, kitesurfen (nog lerende) en crossfit. Na mijn 40ste ben ik erachter gekomen dat ik het ook geweldig vind om mensen om mij heen op de juiste manier te bewegen, bij welke sport dan ook.

Ik ben begonnen met mensen leren wakeboarden, daarna als personal trainer fitness trainingen gegeven en daarna ook nog Crossfit les erbij. Ik merkte en merk dat ik dit echt super vind en dat dit mij energie geeft.
Toch heb ik dit jarenlang voornamelijk als hobby gedaan, naast mijn reguliere werk als Freelance Recruitment Manager en Directeur bij diverse organisaties. De laatste jaren merkte ik dat dit werk helaas geen tevredenheid meer gaf. Geen gevoel van Purpose.

Een vriend van mijn coachingsopleiding kende mij passie en heeft mij in contact gebracht met Enforce. Ik merkte als snel dat mijn ervaring als gecertificeerd coach en als Personal Trainer perfect aansluit bij de visie van Enforce.
Na gesprekken met Eric de Jong en Peter Blommaert merkte ik ook dat onze missies overeen kwamen. En ja, ik geloof er ook in dat de juiste dingen op jouw pad komen wanneer ze er moeten/ mogen zijn.

Zelf woon ik in Zoetermeer en de vestiging in Den Haag lag al in de planning. Een kans en mogelijkheid die ik met beide handen heb aangepakt.
Super spannend, maar met zeer veel energie ga ik het avontuur van Enforce aan.”

Eric de Jong, CEO Enforce International:
“Met een focus op hoogwaardige, op maat gemaakte trainingsprogramma’s heeft Enforce een stevige reputatie opgebouwd in Personal Training en Small Group Training. De pas geopende locatie in Den Haag zal deze missie voortzetten door deskundige begeleiding te bieden aan mensen die streven naar gezondheid en welzijn.

Rico omarmt een duidelijke passie voor het ondersteunen van individuen op hun pad naar een gezondere levensstijl. Zijn overvloed aan ervaring en toewijding voegt waarde toe aan het team van Enforce. Met diepgaande kennis van Personal Training en Small Group Training en een sterke betrokkenheid bij het helpen van individuele doelen, vormt Rico een uitstekende aanvulling op het snelgroeiende team van Enforce.

Rico benadert elke klant met een unieke en persoonlijke aanpak en heeft de beschikking over een prachtige door Matrix ingerichte gym in het centrum van Den Haag, gevestigd in het Novotel aan Hofstad 5 met uitzicht op het Binnenhof. Een uitstekende mastertrainer en omgeving voor een optimale trainingservaring”.

Contactgegevens:
Enforce Den Haag
Adres: Hofweg 5
Telefoonnummer: 06-12077302
E-mail: denhaag@enforce.nl
Website: www.enforce.nl