Gevulde paprika met tonijnsalade (427 kcal)

Ingrediënten:

– 160 gram tonijn uit blik, in water
– 1 rode paprika
– 1 tomaat
– 3 zwarte olijven
– 1 ui
– 40 gram witte kaas (feta)
– ½ citroen
– ½ theelepel mosterd
– 1 eetlepel (olijf)olie

Bereiding:

Laat de tonijn uitlekken.

Halveer de paprika in de lengte en verwijder de steel en zaadlijsten. Snijd de tomaat in blokjes. Snijd de olijven in stukjes. Snipper de ui.

Doe de tonijn, tomaat, olijven en ui in een schaaltje. Verkruimel de feta erover en doe hier ook 1 el citroensap, de mosterd en olijfolie bij. Roer alles goed door elkaar. Breng op smaak met peper en zout.

Vul de paprika’s met de tonijnsalade en serveer op een bord.

– Kcal: 427
– Eiwit: 47g
– Koolhydraten: 14g
– Vet: 20g
– Voedingsvezel: 5g

Dit recept is mogelijk gemaakt door FitChef 

Écht veranderen? Combineer gezond eten dan met slim sporten!

Gezonde voeding is een belangrijke stap naar een gezonder leven. Maar alléén gezonde voeding is helaas niet genoeg om jouw droomlichaam te bereiken. Combineer gezonde voeding daarom met met effectieve trainingen die op jouw niveau zijn afgestemd. Benieuwd hoe wij je daar mee kunnen helpen? Plan dan vrijblijvend een gratis coachingsgesprek in met mij of één van de andere master trainers.

 

Twijfel je nog? Doe dan eerst de vrijblijvende online lidmaatschapstest: 6 korte vragen (slechts 1 min. invultijd) om te ontdekken of Enforce bij jou past!