De Enforce story van Stefan: Inzicht in mijn eetgewoontes

Ik ben Stefan 44 en sinds een jaar actief aan het sporten bij Enforce in Den Bosch. Ik ben begonnen met een half jaar Personal Training in combinatie met 2 a 3 keer per week Small Group training en boksen op maandag.

 

Mijn Personal Training kreeg ik van Raoul en later van Leoni. Zij hebben mij beiden super begeleid met zowel krachttraining als balans en het weer soepel maken van mijn lichaam. Ik ben ook mijn voeding gaan bijhouden in de eetmeter app. Zo kreeg ik inzicht in mijn eetgewoontes en kwam ik er achter dat ik stelselmatig te veel calorieën binnen kreeg. Ze hebben me voedingsadvies gegeven en na een paar kleine aanpassingen had ik een prima voedingspatroon. Mijn coaches hebben dit geanalyseerd en kwamen tot de conclusie dat we op de goede weg waren.

 

Op dit moment doe ik 4 a 5 keer per week Small Group training en eet ik gezond. En het resultaat mag er zijn. Ik zit lekker in mijn vel en sta positiever in het leven. Ik kan dan ook iedereen aanraden om eens een intake te doen om te zien wat Enforce te bieden heeft.

 

Sportieve groet,
Stefan Broeken