Je gezondheid is nu nog belangrijker

Artsen, wetenschappers en bestuurders van gezondheidsorganisaties vragen momenteel meer aandacht voor het belang van een gezonde leefstijl in coronatijd. Door bijvoorbeeld gezonder te eten, meer te bewegen en voldoende te ontspannen kunnen mensen hun immuunsysteem versterken. Sporten, bewegen is onderdeel van de oplossing!

De urgentie is inmiddels duidelijk en er is door de experts een brandbrief verzonden naar het kabinet, daarom starten wij op 7 december een extra 30 Dagen resultaatprogramma!

Brutaal eerlijk … neem je het niet van ons aan klik dan hier voor een actueel interview met Liesbeth van Rossum, hoogleraar obesitas, internist bij het Erasmus MC en voorzitter van het Partnerschap Overgewicht Nederland.

Vraag nu een vrijblijvend en gratis coachgesprek aan!
[ninja_form id=14]  
 

Ben jij ook geïnspireerd geraakt? Zet je inspiratie om in actie!

Zet de eerste stap naar een gezonder & fitter leven via een vrijblijvend coachgesprek met mij of één van de andere Enforce master trainers. Het gesprek is 100% gratis en risicoloos, stel dus niet langer uit en kies vandaag voor de krachtigste versie van jezelf.

 

Twijfel je nog? Doe dan eerst de vrijblijvende online lidmaatschapstest: 6 korte vragen (slechts 1 min. invultijd) om te ontdekken of Enforce bij jou past.