Ingrediënten:
– 1 kabeljauwfilet (diepvries) (à ca. 100 g)
– 100 gram mango stukjes (diepvries)
– 70 gram zilvervliesrijst
– 1 ui
– 1,5 eetlepel (olijf)olie
– 2 theelepels kerriepoeder
– 1 krop Shanghai paksoi
Bereiding:
Ontdooi de kabeljauwfilet en mango volgens de aanwijzingen op de verpakkingen.
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op het pak.
Snipper de ui en snijd de mango in kleinere stukjes. Wrijf de kabeljauwfilet in met zout en peper.
Verwarm de helft van de olie in een koekenpan en bak de kabeljauwfilet in 4 minuten bruin. Verdeel de mangostukjes en de helft van de ui eromheen en strooi de helft van de kerriepoeder erover.
Bak het geheel nog 4-6 minuten totdat de vis gaar is en schep de mangostukjes regelmatig om.
Snijd intussen het blad en de steel van de paksoi in brede repen.
Verwarm de rest van de olie in een wok en schep de steel van de paksoi met de rest van de ui en kerriepoeder erdoor. Roerbak in 2-4 minuten beetgaar. Voeg de laatste minuut het blad van de paksoi toe.
Serveer de kabeljauwfilet en mangosalsa met rijst en paksoi.
– Kcal: 538
– Eiwit: 26g
– Koolhydraten: 70g
– Vet: 17g
– Voedingsvezel: 7g
Dit recept is mogelijk gemaakt door FitChef