Kabeljauw met warme mangosalsa & Shanghai paksoi (538 kcal)

Ingrediënten:

– 1 kabeljauwfilet (diepvries) (à ca. 100 g)
– 100 gram mango stukjes (diepvries)
– 70 gram zilvervliesrijst
– 1 ui
– 1,5 eetlepel (olijf)olie
– 2 theelepels kerriepoeder
– 1 krop Shanghai paksoi

Bereiding:

Ontdooi de kabeljauwfilet en mango volgens de aanwijzingen op de verpakkingen.

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op het pak.

Snipper de ui en snijd de mango in kleinere stukjes. Wrijf de kabeljauwfilet in met zout en peper.

Verwarm de helft van de olie in een koekenpan en bak de kabeljauwfilet in 4 minuten bruin. Verdeel de mangostukjes en de helft van de ui eromheen en strooi de helft van de kerriepoeder erover.

Bak het geheel nog 4-6 minuten totdat de vis gaar is en schep de mangostukjes regelmatig om.

Snijd intussen het blad en de steel van de paksoi in brede repen.

Verwarm de rest van de olie in een wok en schep de steel van de paksoi met de rest van de ui en kerriepoeder erdoor. Roerbak in 2-4 minuten beetgaar. Voeg de laatste minuut het blad van de paksoi toe.

Serveer de kabeljauwfilet en mangosalsa met rijst en paksoi.

– Kcal: 538
– Eiwit: 26g
– Koolhydraten: 70g
– Vet: 17g
– Voedingsvezel: 7g

Dit recept is mogelijk gemaakt door FitChef
 
 

Écht veranderen? Combineer gezond eten dan met slim sporten!

Gezonde voeding is een belangrijke stap naar een gezonder leven. Maar alléén gezonde voeding is helaas niet genoeg om jouw droomlichaam te bereiken. Combineer gezonde voeding daarom met met effectieve trainingen die op jouw niveau zijn afgestemd. Benieuwd hoe wij je daar mee kunnen helpen? Plan dan vrijblijvend een gratis coachingsgesprek in met mij of één van de andere master trainers.

 

Twijfel je nog? Doe dan eerst de vrijblijvende online lidmaatschapstest: 6 korte vragen (slechts 1 min. invultijd) om te ontdekken of Enforce bij jou past!