Masterclass voor Personal Trainers: groei in spannende tijden!

Jij bent één van die weinige serieuze personal trainers met drive en commitment, maar loopt nu tegen een muur op met door de overheid opgelegde Corona maatregelen en ziet op dit moment de mogelijkheden voor groei niet.

Op 30 april leggen we je online in een masterclass uit hoe je wel kunt groeien, we laten je het inzien en laten je het leven!

Wie zijn wij? Enforce® is een jonge snel groeiende franchiseorganisatie met een succesvolle trainingsmethode en een focus op High-End Training & Coaching. Wij hebben momenteel 17 vestigingen in Nederland en hebben net de eerste vestigingen in België en Finland gestart. In de komende maanden openen we 4 vestigingen in Duitsland.

Wij delen graag ons succes met andere trainers en daarom organiseren we een masterclass voor de top 1 % die de stap wil maken van een hobby naar een echte business.

Tijdens de online masterclass komen 3 zaken aan bod:

– We laten je brutaal eerlijk zien waarom je jezelf tegenhoudt in je groei en welke bullshit er in de weg zit.
– We laten je zien welke stappen wij hebben genomen om te behoren tot de top van branche.
– We geven je tools hoe jij kunt shiften van hobby naar business, van personal trainer naar mastertrainer.

Datum: 30 april van 13:00 tot 15:00 uur.

Interesse? Meld je dan nu aan!

[ninja_form id=18]  
 

Ben jij ook geïnspireerd geraakt? Zet je inspiratie om in actie!

Zet de eerste stap naar een gezonder & fitter leven via een vrijblijvend coachgesprek met mij of één van de andere Enforce master trainers. Het gesprek is 100% gratis en risicoloos, stel dus niet langer uit en kies vandaag voor de krachtigste versie van jezelf.

 

Twijfel je nog? Doe dan eerst de vrijblijvende online lidmaatschapstest: 6 korte vragen (slechts 1 min. invultijd) om te ontdekken of Enforce bij jou past.