Monday Master Blog: Hoe je met kleine stapjes enorme resultaten kunt behalen

De Mont Blanc (4800 mtr) was te hoog, maar de Kilimanjaro (5980 mtr) is wel gelukt. Hoe dan?

5 jaar geleden heb ik geprobeerd de Mont Blanc te beklimmen. Ik had alles georganiseerd en vrienden meegevraagd. Iedereen heeft het uiteindelijk gehaald, behalve ik. Ik kwam helaas niet hoger dan 4500 meter. En wat ben ik diep gegaan!
Nooit meer! Het was echt een hel!

5 jaar later stond ik met een andere groep bergbeklimmers op de top van de Kilimanjaro op 5980 meter. Niet te beschrijven, hoe ik mij voelde.
Gewoon 1500 meter hoger dan 5 jaar eerder. Wow!

Iets wat mij geholpen heeft om het deze keer wel te halen. Is de juiste voorbereiding. Nu wist ik wel wat ik moest doen om het te halen en heb daar dan ook op de juiste manier voor getraind. Kern van het verhaal! Alles is haalbaar, als je maar weet hoe. En daar komen wij (de trainers van Enforce) bij kijken.

Wij helpen mensen om hun doelen te halen m.b.t. fysieke en mentale gezondheid.
Wij weten hoe je met kleine stapjes enorme resultaten kunt behalen. Wij coachen mensen in het maximale uit zichzelf te halen, door te helpen met de juiste mindset, de juiste structuur en door het gewoon te doen!

Meer weten hoe ik jou kan helpen om jouw doel te bereiken? Let me know!

Rico van der Kooij
Enforce Franchisenemer & Mastertrainer
rico@enforce.nl
 

Plan een gratis coachgesprek of doe de online lidmaatschapstest

Klinkt dit goed en ben jij ook klaar voor een fitter & gezonder leven? Plan dan nu een gratis coachgesprek in met mij of één van de andere mastertrainers! 100% risicoloos, de eerste stap was nog nooit zo gemakkelijk!

 

Twijfel je nog? Doe dan de vrijblijvende online lidmaatschapstest: 6 korte vragen (slechts 1 min. invultijd) om te ontdekken of Enforce bij jou past!