Monday Master Blog: Kies jij voor een tijdelijke of duurzame oplossing?

Ik zie/hoor vaker terug bij mijn cliënten dat ze het liefst gisteren hun doelen hadden bereikt. Echter is dit natuurlijk niet haalbaar. Zeker niet als je voor duurzaam resultaat gaat.

Misschien heb je het al geprobeerd of heb je er wel eens aan gedacht: koolhydraatarm dieet, shakes, keto, enz.

Dit zijn manieren om snel je doel te halen. Vaak werken deze ‘’dieetvormen” wel, maar creëren ze geen resultaat op de lange termijn. Je ziet vaak terug dat de mensen die dit hebben geprobeerd na een aantal weken tot maanden weer terug zijn op hun oude niveau/gewicht. Wij hebben het dan over het jojo-effect. Je gaat een periode erg goed, maar daarna zwakt het ook weer af.

Wij streven naar duurzaam resultaat. Ja, inderdaad het gaat langer duren, maar het levert uiteindelijk wel het resultaat op wat je wilt en voor de rest van je leven.

Als je ervoor gaat om duurzaam resultaat te creëren zal je jezelf moeten toewijden aan jou punt B, commitment. Er is tijdens deze reis nog wel ruimte om af en toe van de weg te geraken, maar het gaat erom hoe snel je jezelf herpakt en weer terug op de weg zit naar je commitment toe.

Wil jij duurzaam resultaat creëren, maar weet je niet goed hoe? Dan zijn wij er om jou te helpen.

Björn Aertssen
Enforce Mastertrainer
bjorn@enforce.nl
 

Plan een gratis coachgesprek of doe de online lidmaatschapstest

Klinkt dit goed en ben jij ook klaar voor een fitter & gezonder leven? Plan dan nu een gratis coachingsgesprek in met mij of één van de andere master trainers! 100% risicoloos, de eerste stap was nog nooit zo gemakkelijk!

 

Twijfel je nog? Doe dan de vrijblijvende online lidmaatschapstest: 6 korte vragen (slechts 1 min. invultijd) om te ontdekken of Enforce bij jou past!