Monday Master Blog: Kiezen op een rotonde

Mensen rijden onnodig lang op een rotonde in hun leven en kiezen simpelweg niet om een afslag te nemen.

Wekelijks heb ik gesprekken met potentiële cliënten over hun doelen in het leven.
Vraag iemand wat het is dat hij/zij wil doen en je krijgt de meest uitgebreide verhalen. Wanneer hij/zij uitgepraat is, vraag ik hem/haar dan wat hij/zij kiest te gaan doen……Stilte!

Dit komt omdat er een enorm verschil is tussen deze twee activiteiten. De ene bevindt zich in de wereld van eindeloze vicieuze cirkels, fantasie en proberen.
De andere bevindt zich in de fysieke realiteit, de echte wereld van actie.
Of een actie wel of niet plaatsvindt, hangt volledig af van wat je echt kiest te gaan doen. Het heeft niets te maken met wat je wil gaan doen.

Bij Enforce kijken we brutaal eerlijk of je iets alleen maar graag wilt óf je bewust kiest voor een krachtig commitment. Dan kan daar nooit meer onduidelijkheid over bestaan.

Als je niet bereid was om te doen wat echt nodig is om je reëel gekozen resultaat te behalen dan ben je dat nu nog steeds niet als je het alleen maar wilt. Niet goed of fout, maar wel duidelijk.

Ben je wel bereid om de noodzakelijk vereiste acties te ondernemen die bijdragen aan je keuze? Sta versteld van wat er dan echt mogelijk is als je verklaart wie je moet zijn om dit te realiseren.

Niet de afslag nemen op een rotonde en rondjes blijven rijden is nooit effectief in het leven, oftewel niet de nodige acties ondernemen is hetgeen dat altijd in de weg blijft staan van je duurzaam resultaat.

Ben jij benieuwd wie je moet zijn om echte resultaten te creëren? Sta jij open voor een brutaal eerlijk gesprek? Dan zijn wij op alle locaties bereid om je te confronteren met de bullshit in je hoofd en het maken van een krachtige keuze!

Pas op: dit is een werkelijk fantastische blog: je leven wordt een stuk effectiever en je pakt de regie terug in handen.
Wat is jouw keuze: rondjes blijven rijden of maak je een krachtige keuze om af te slaan?!

Richard Suijkerbuijk
CEO Enforce Zeeland
richard@enforce.nl

 

Plan een gratis coachgesprek of doe de online lidmaatschapstest

Klinkt dit goed en ben jij ook klaar voor een fitter & gezonder leven? Plan dan nu een gratis coachingsgesprek in met mij of één van de andere master trainers! 100% risicoloos, de eerste stap was nog nooit zo gemakkelijk!

 

Twijfel je nog? Doe dan de vrijblijvende online lidmaatschapstest: 6 korte vragen (slechts 1 min. invultijd) om te ontdekken of Enforce bij jou past!