Monday Master Blog: Kleine stappen met een groot resultaat

Geen race maar een marathon. Elke stap die jij zet in de ontwikkeling van jezelf op het gebied van voeding en training is een stap die jou dichterbij jouw doelstelling kan brengen.

Het begint allemaal bij de kleine stappen. Je eerste maaltijd van de dag, je eerste training van de week, je weegmoment in de ochtend. Alles begint met de eerste stap die uiteindelijk bijdraagt aan het grote geheel.

‘Rome is niet in één dag gebouwd’ en ‘Er leiden meerdere wegen naar Rome’ kunnen we mooi gebruiken als metafoor. Jouw doelstelling is niet in één dag bereikt en misschien is er wel een manier die voor jou beter werkt maar hier kom je alleen achter door de kleine stappen te zetten en vol te blijven houden.

Uiteindelijk draait het om consistentie een manier vinden die voor jou op de lange termijn vol te houden is en dat begint al met de kleine stappen die je zet. Die ene training zorgt er al voor dat jij al een beetje beter wordt in een bepaalde oefening die ene maaltijd draagt al bij aan een gezonder en fit lichaam die jou weer energie geeft om door te gaan.

Eet je een stuk gezonder dan voorheen?
Ben je meer gaan bewegen?
Maak je bewustere keuzes in het dagelijks leven?
Heb je minder stress?
Is je slaapkwaliteit en je slaapduur verbeterd?
Voel je je fitter en gezonder?

Ook dit zijn stappen en vormen van progressie die bijdragen aan jouw einddoel! Kijk dus niet alleen naar het eindplaatje, maar ook naar de winsten tijdens de journey! Geniet van het proces en vergeet ook niet te kijken hoe ver je al bent gekomen!

Luuk van Lievenoogen
Enforce Mastertrainer
luuk@enforce.nl
 

Plan een gratis coachgesprek of doe de online lidmaatschapstest

Klinkt dit goed en ben jij ook klaar voor een fitter & gezonder leven? Plan dan nu een gratis coachingsgesprek in met mij of één van de andere master trainers! 100% risicoloos, de eerste stap was nog nooit zo gemakkelijk!

 

Twijfel je nog? Doe dan de vrijblijvende online lidmaatschapstest: 6 korte vragen (slechts 1 min. invultijd) om te ontdekken of Enforce bij jou past!