Monday Master Blog: Kom jij de afspraken die je met jezelf maakt na?

Tegenslagen in je leven zullen er ongetwijfeld altijd zijn, het is aan jou om te bepalen hoe je hiermee omgaat. Het universum is zo ingesteld om ons uitdagingen voor te schotelen. Dit met als doel dat jij vooruitgang kan boeken en het leiden van een zinvol leven.

Stel je voor, je hebt als doelstelling een marathon te lopen waarvoor je 2-3x per week moet hardlopen. Het is die week net heel de week aan het regenen, dit is door het universum zo vastgelegd. Het feit dat het regent is nu eenmaal gewoon zo, nu is het aan jou de keuze om je niet te laten beïnvloeden door een factor waarover jij geen controle hebt. Je houdt je aan het schema ongeacht of het nu regent of niet. Onthoud hierbij, JIJ bent degene die hier de keuzes maakt (om wel of niet te gaan hardlopen)!

Externe factoren die op je pad komen waarover je geen controle hebt en die zorgen dat je off track gaat. It is what is it is…laat deze niet tussen je commitment komen. Bewaar de energie die opgaat aan deze zaken en richt je op de factoren waar je wel controle over hebt. Maak tijd om de factoren waarover je wel controle hebt te evalueren, maak deze selectie specifiek. Dit zijn degene die er echt toe doen om je situatie/leven beter te maken. Als je dit gaat toepassen zie je dat er maar een paar zaken echt toe doen om je leven te verbeteren.

Na het lezen van deze blog, pas deze tools toe en zoek waar jijzelf tegenaan loopt. Hoe komt het dat ik mijn commitments in het verleden niet behaald heb? Hoe bereik ik het meest zinvolle leven? Schakel de struikelblokken uit waarover je geen controle hebt & focus je op het meest waardevolle, degene die je het meest zinvol lijken om aan te pakken. Wees bewust over jezelf, je verleden, je huidige zelf en wapen je tegen de toekomst. Wees de meest sterke versie van jezelf.

Enforce Yourself!

Gianni Van Dooren
Enforce Mastertrainer
gianni@enforce.international
 

Plan een gratis coachgesprek of doe de online lidmaatschapstest

Klinkt dit goed en ben jij ook klaar voor een fitter & gezonder leven? Plan dan nu een gratis coachingsgesprek in met mij of één van de andere master trainers! 100% risicoloos, de eerste stap was nog nooit zo gemakkelijk!

 

Twijfel je nog? Doe dan de vrijblijvende online lidmaatschapstest: 6 korte vragen (slechts 1 min. invultijd) om te ontdekken of Enforce bij jou past!