Monday Master Blog: Leef jij volgens je waarden?

Leven volgens je waarden is een van de belangrijkste factoren bij het bereiken van geluk en persoonlijke vervulling. Het afstemmen van je acties op je waarden vereist een grote mate van zelfbewustzijn, helderheid van je waarden en het vermogen om bewuste beslissingen te nemen op basis van die waarden. Kiezen om volgens je waarden te leven is een voortdurend proces en vereist toewijding, discipline (oefening maakt kunst). De uitdaging is dat onze waarden soms in conflict kunnen komen met onze behoeften, verlangens of externe omstandigheden, wat tot stress, frustratie of verwarring kan leiden.

Lees hier onder 2 tips:

1. Identificeer je waarden: Begin met het identificeren van je kernwaarden. Wat is voor jou het belangrijkst? Wat motiveert je? Waar sta je voor? Maak een lijst van je belangrijkste waarden en geef prioriteit aan deze op basis van hun belang voor jou.

2. Communiceer je waarden: Communiceer je waarden aan anderen. Wees duidelijk over waar je voor staat en waar je in gelooft. Dit zal je helpen gelijkgestemde mensen aan te trekken die jouw waarden delen en mensen te vermijden die dat niet doen.

Voor meer Tips & Tricks of bewustwording van, houd onze blog in de gaten!

Graham Kersten
Enforce Mastertrainer
graham@enforce.international

 

Plan een gratis coachgesprek of doe de online lidmaatschapstest

Klinkt dit goed en ben jij ook klaar voor een fitter & gezonder leven? Plan dan nu een gratis coachgesprek in met mij of één van de andere mastertrainers! 100% risicoloos, de eerste stap was nog nooit zo gemakkelijk!

 

Twijfel je nog? Doe dan de vrijblijvende online lidmaatschapstest: 6 korte vragen (slechts 1 min. invultijd) om te ontdekken of Enforce bij jou past!