Monday Master Blog: Vertrouw het proces en weet dat dit met ups en downs gaat zijn

Je ziet vaak bij de mens dat ze zo snel mogelijk bij van A naar B willen.

We vergeten ook vaak dat je moeite in het proces moet stoppen wil je, je doel bereiken. De mensen die de obstakels in het proces durven aan te pakken en verslaan zullen het doel wat ze voor zichzelf hebben gesteld (sneller) behalen.

Herken je dit bij jezelf?

Start als eerste met het formuleren van een realistisch doel. Als je dat niet doet begin je al met een zeer grote opgave. Heb je een realistisch doel, ga dan nadenken wat je allemaal moet gaan doen/tegen gaat komen in je proces, zodat je goed voorbereid bent op datgene wat komen gaat.

Zet voor jezelf op papier wanneer je het doel behaalt wilt hebben, zodat je het uitstellen voorkomt.

Maak een stappenplan hoe je bij je doel gaat komen en blijf daar dagelijks/wekelijks naar kijken.

Het geeft niet als je een keer van de weg naar je doel afvalt. Zorg ervoor dat je zo snel mogelijk weer terugkomt op de goede weg en ga voor je doel!

Stop moeite in het behalen van je doelen! Zonder effort geen ‘reward’.

Björn Aertssen
Enforce Mastertrainer
bjorn@enforce.nl
 

Plan een gratis coachgesprek of doe de online lidmaatschapstest

Klinkt dit goed en ben jij ook klaar voor een fitter & gezonder leven? Plan dan nu een gratis coachingsgesprek in met mij of één van de andere master trainers! 100% risicoloos, de eerste stap was nog nooit zo gemakkelijk!

 

Twijfel je nog? Doe dan de vrijblijvende online lidmaatschapstest: 6 korte vragen (slechts 1 min. invultijd) om te ontdekken of Enforce bij jou past!