Monday Master Blog: Wat de fysieke belastbaarheid met je mentale gestel doet

Een krachtig leven begint met krachtige keuzes. Keuzes zoals comfortabel en passief voor de tv hangen en niets creëren zullen geen krachtig leven teweegbrengen. Een krachtig leven begint met de keuze om je leven te veranderen en te verbeteren. Wanneer je bezig bent jezelf als persoon te laten groeien, zal je mentale lenigheid ook verbeterd worden. Je kunt beter omgaan met moeilijke gesprekken, externe druk, stress en vele andere factoren.

De beste keuze die je voor jezelf kunt maken, is investeren in je vitaliteit en je lichaam. Je hebt jezelf altijd nodig, daarom is het vreemd als je jezelf niet goed verzorgt. Wanneer je de stap zet om je lichaam te versterken en je fysieke belastbaarheid te vergroten, creëer je direct een sterkere mentale weerbaarheid.

Het is heel simpel:

Voel je je krachtig, energiek en fit, dan voelen tegenslagen niet als hindernissen, maar als gebeurtenissen. Bovendien ga je veel beter om met veranderingen. Als je je zwak en futloos voelt, zal alles veel zwaarder lijken en ga je niet goed om met veranderingen.

Je hebt de keuze; kies voor een krachtig leven of voor een futloos bestaan.

Raoul van Ooij
Enforce Franchisenemer & Mastertrainer
raoul@enforce.nl
 

Plan een gratis coachgesprek of doe de online lidmaatschapstest

Klinkt dit goed en ben jij ook klaar voor een fitter & gezonder leven? Plan dan nu een gratis coachingsgesprek in met mij of één van de andere master trainers! 100% risicoloos, de eerste stap was nog nooit zo gemakkelijk!

 

Twijfel je nog? Doe dan de vrijblijvende online lidmaatschapstest: 6 korte vragen (slechts 1 min. invultijd) om te ontdekken of Enforce bij jou past!