Monday Master Blog: Willen en creëren

Willen en creëren zijn twee verschillende dingen. Willen gaat over het hebben van verlangens, terwijl creëren gaat over het actief werken aan het realiseren van die verlangens door doelen te stellen en acties te ondernemen.

We willen waarschijnlijk heel veel… Afvallen, een getraind of fit lichaam, en als het kan ook nog meer energie hebben. Als we niets doen aan onze huidige levensstijl zal er niets veranderen. Hierdoor blijf je in het “willen” hangen.

Als we een fitte, slanke of afgetrainde versie van onszelf willen worden zullen we dus acties moeten ondernemen. Moeten we iemand creëren die op zijn voeding let, regelmatig naar de sportschool gaat, nee zegt tegen dat extra drankje of snack die voorbij komt en iemand zijn die zich consequent gedraagt. Hiervoor moeten we een andere mindset en levensstijl creëren.

Het is belangrijk om een balans te vinden tussen willen en creëren, waarbij je jezelf de tijd geeft om te dromen en te fantaseren, terwijl je tegelijkertijd reële stappen onderneemt om je doelen te bereiken.

Wat is voor jou het belangrijkste om vandaag te gaan creëren?

Leoni Heemskerk
Enforce Mastertrainer
leoni@enforce.nl
 

Plan een gratis coachgesprek of doe de online lidmaatschapstest

Klinkt dit goed en ben jij ook klaar voor een fitter & gezonder leven? Plan dan nu een gratis coachingsgesprek in met mij of één van de andere master trainers! 100% risicoloos, de eerste stap was nog nooit zo gemakkelijk!

 

Twijfel je nog? Doe dan de vrijblijvende online lidmaatschapstest: 6 korte vragen (slechts 1 min. invultijd) om te ontdekken of Enforce bij jou past!