+316 10 62 42 42 [email protected]

Ingrediënten:

– 2 eieren
– 2 eetlepels halfvolle melk
– 1 eetlepel (olijf)olie
– 50 gram gerookte zalm
– ½ citroen
– 2 eetlepels mascarpone

Bereiding:

Breek de eieren boven een schaaltje. Klop de eieren met de melk en wat peper en zout los met een vork.

Verwarm de olie in een koekenpan. Schenk het losgeklopte eimengsel in de pan en bak er een omelet van op middelhoog vuur.

Snijd ondertussen de gerookte zalm in reepjes. Rasp de schil van de citroen.

Meng de mascarpone in een schaaltje met 1 eetlepel citroensap en 0,5 theelepel citroenrasp.

Serveer de omelet op een bord. Verdeel de mascarpone over één helft. Leg hier de gerookte zalm overheen en vouw de omelet dubbel.

– Kcal: 517
– Eiwit: 27g
– Koolhydraten: 4g
– Vet: 44g
– Voedingsvezel: 1g

Secured By miniOrange

We willen je graag een waardevolle tijd op onze website geven. Als je verder gaat op deze website gaan wij ervan uit dat je instemt met ons cookiebeleid. Lees ons beleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten