Radisson Hotel & Suites Amsterdam South kiest met Enforce voor activatie van de fitnessruimte

De mogelijkheden voor sporten in hotels worden steeds belangrijker. De hotelgast wil steeds meer zijn verblijf doorbrengen op een manier die bijdraagt aan een gezonde levensstijl. 3 op de 4 zakelijke hotelgasten vind vitaliteit en een gezonde levensstijl belangrijk. Maar liefst 72% van deze groep beoefent 1 of meerdere sporten. Uit onderzoek is gebleken dat maar liefst 1 op de 3 van de zakelijke hotelgasten zijn keuze voor een hotelovernachting laat beïnvloeden door sportmogelijkheden in het hotel.

De Enforce High-End Training & Coaching franchiseformule is met 21 vestigingen de specialist op o.a. het gebied van de exploitatie van fitnessruimtes in hotels. Daar waar hotels normaliter standaard alleen maar faciliteren zorgt Enforce ervoor dat middels slimme invulling van de ruimtes (apparatuur & vloerplan) en de inzet van Enforce mastertrainers fitnessruimtes echt worden geactiveerd en er beleving in de fitnessruimte wordt gebracht.

Radisson Hotel & Suites Amsterdam South ziet de meerwaarde van het daadwerkelijk activeren en is in Amstelveen een samenwerking aangegaan met Enforce.

Dirk Vlierboom (General Manager Radisson Hotel & Suites Amsterdam South):
Radisson Hotel & Suites Amsterdam South is trots om de samenwerking met Enforce High-End Training & Coaching aan te kondigen.

Als extended-stay hotel is het belangrijk onze gasten een hoogwaardige sportgelegenheid te kunnen bieden aangezien gasten voor een langere periode bij ons kunnen verblijven.

Onze ruime fitness op de 10de etage met uitzicht op de Zuidas wordt voorzien van nieuwe Matrix apparatuur. Ook zal de fitness gebruikt worden door Enforce High-End Training & Coaching voor begeleiding, groepslessen en personal training. Wij kijken uit om in september deze samenwerking aan te gaan met de professionals van Enforce.

Michel Huijskens (franchisenemer Enforce Amsterdam & Amstelveen):
Ik ben super trots om aan te kunnen kondigen dat, samen met onze partner Cycas Hospitality, Enforce per 1 september 2021 in het Radisson Hotel Amstelveen een nieuwe locatie opent. Samen met Dirk Vlierboom (general manager) zijn we nu al druk met de voorbereidingen om er een top locatie van te maken. Zowel de deelnemers van Enforce buiten het hotel als de gasten in het hotel kunnen uitkijken naar een volledig door MATRIX ingerichte gym. Voor de hotelgasten is er op afspraak een Mastertrainer van Enforce beschikbaar voor persoonlijke begeleiding of ze kunnen zich in schrijven voor een small group training.

Naast de gym op de 10de verdieping is er buiten een ruime en prachtige plek voor onze outdoor trainingen die bovendien ook nog eens worden aangevuld met online trainingen.

Ons Enforce mastertrainer team kan niet wachten u te verwelkomen.
 
 

Ben jij ook geïnspireerd geraakt? Zet je inspiratie om in actie!

Zet de eerste stap naar een gezonder & fitter leven via een vrijblijvend coachgesprek met mij of één van de andere Enforce master trainers. Het gesprek is 100% gratis en risicoloos, stel dus niet langer uit en kies vandaag voor de krachtigste versie van jezelf.

 

Twijfel je nog? Doe dan eerst de vrijblijvende online lidmaatschapstest: 6 korte vragen (slechts 1 min. invultijd) om te ontdekken of Enforce bij jou past.