Salade met broccoli, blauwe bessen & rosbief (404 kcal)

Ingrediënten:

– 75 gram blauwe bessen (diepvries)
– 1 broccoli
– ½ rode ui
– 4 plakken rosbief
– 40 gram witte kaas (feta)
– 1 eetlepel (olijf)olie
– 1 eetlepel balsamicoazijn
– 1 theelepel mosterd
– 1 handje gemengde sla

Bereiding:

Laat de blauwe bessen ontdooien. Breng een pan met ruim water aan de kook.

Snijd de broccoli in roosjes en kook in 5 minuten beetgaar. Giet vervolgens af in een vergiet en spoel na met koud water. Laat uitlekken.

Snijd ondertussen de ui in dunne ringetjes. Snijd de plakken rosbief in reepjes. Snijd de feta in blokjes.

Roer in een schaaltje een dressing van de olie, azijn en mosterd.

Verdeel de sla in een kom en doe de blauwe bessen, broccoli, ui, rosbief en feta erbij. Giet de dressing over de salade en hussel door elkaar. Breng op smaak met peper en zout.

– Kcal: 404
– Eiwit: 27g
– Koolhydraten: 28g
– Vet: 21g
– Voedingsvezel: 10g

Dit recept is mogelijk gemaakt door FitChef