Salade met rosbiefrolletjes (423 kcal)

Ingrediënten:

– ½ komkommer
– 1 rode puntpaprika
– ½ rode ui
– 1 handje veldsla
– 1 eetlepel (olijf)olie
– 2 eetlepels zuivelspread
– 1 theelepel groene pesto
– 4 plakken rosbief
– 15 gram gemengde noten, ongebrand en ongezouten

Bereiding:

Snijd de komkommer in halve plakjes. Snijd de puntpaprika in reepjes. Snijd de rode ui in halve ringen. Doe dit samen met de veldsla in een schaal. Besprenkel met de olie en hussel door elkaar.

Roer de zuivelspread met de pesto in een klein schaaltje door elkaar. Verdeel op het uiteinde van de plakjes rosbief wat van het zuivelspreadmengsel en rol de plakjes op. Snijd de plakjes vervolgens doormidden.

Verdeel de rosbiefrolletjes en noten over de salade. Breng op smaak met peper en zout.

– Kcal: 423
– Eiwit: 19g
– Koolhydraten: 13g
– Vet: 32g
– Voedingsvezel: 6g

Dit recept is mogelijk gemaakt door FitChef