Ingrediënten:
– 150 gram cocktail garnalen
– 150 gram mango stukjes
– 1 eetlepel (olijf)olie
– ½ theelepel paprikapoeder
– 1 snufje chilipoeder
– 1 courgette
– ½ komkommer
– 1 rode paprika
– 1 bosuitje
– ½ limoen
Bereiding:
Laat de garnalen (indien diepvries) ontdooien op een bordje. Laat ook de mango (indien diepvries), op een ander bordje, ontdooien.
Dep de garnalen droog met keukenpapier. Meng de garnalen in een schaaltje met de olie, paprikapoeder en chilipoeder. Laat even marineren.
Maak met een spiraalsnijder sliertjes van de courgette. Snijd de komkommer en paprika in blokjes. Snijd de bosui in ringetjes. Doe dit samen in een schaal of diep bord.
Verwarm een pan en bak hierin de garnalen 2 minuten.
Leg de mango en garnalen bij de salade. Besprenkel de salade met limoensap en breng op smaak met peper en zout.
– Kcal: 433
– Eiwit: 35g
– Koolhydraten: 43g
– Vet: 13g
– Voedingsvezel: 10g
Dit recept is mogelijk gemaakt door FitChef
Écht veranderen? Combineer gezond eten dan met slim sporten!
Gezonde voeding is een belangrijke stap naar een gezonder leven. Maar alléén gezonde voeding is helaas niet genoeg om jouw droomlichaam te bereiken. Combineer gezonde voeding daarom met met effectieve trainingen die op jouw niveau zijn afgestemd. Benieuwd hoe wij je daar mee kunnen helpen? Plan dan vrijblijvend een gratis coachingsgesprek in met mij of één van de andere master trainers.
Twijfel je nog? Doe dan eerst de vrijblijvende online lidmaatschapstest: 6 korte vragen (slechts 1 min. invultijd) om te ontdekken of Enforce bij jou past!