Schrijf je nu in voor de Enforce Marathon Experience

Hoe is het om een marathon te lopen?

Veel hardlopers dromen ervan om de magische afstand van de marathon te volbrengen. Het is een hele prestatie om 42,2 km hardlopend af te leggen.

Vanwege deze uitdaging zijn er veel bucketlist lopers; hardlopers die een keer in hun leven een marathon gelopen willen hebben. En toegegeven, een marathon kan een levens veranderende ervaring zijn.

De marathon loop je dus niet voor je bucketlist, maar om te groeien als mens.

Bij Enforce kennen we de impact van de marathon. Meerdere Mastertrainers hebben ervaring op deze mythische afstand.

Maar je zult het wel verstandig moeten aanpakken….

Helaas raakt 1 op de 5 hardlopers dusdanig geblesseerd, dat ze niet aan de start verschijnen. Onderzoek bevestigt dat de helft van de marathonlopers pijnstillers gebruikt om de finish te halen.

Dat is vast niet de manier waarop je de marathon wilt beleven. Jij wilt presteren én genieten tegelijk. Deze, schijnbaar tegenstrijdige, zaken kunnen tegelijkertijd plaatsvinden. Mits je goed voorbereid bent.

Bij Enforce bekrachtigen we jou in wie je bent. We laten je ervaren waartoe je werkelijk in staat bent als je gaat leven vanuit een krachtig fundament; een sterk en fit lichaam.

Speciaal voor ervaren hardlopers die de ambitie hebben om een marathon te lopen waarbij presteren en genieten centraal staan hebben wij de Marathon Experience ontwikkeld.

Samen met je eigen Enforce Mastertrainer volg je een op maat gemaakt traject, waarbij je in zes maanden klaar bent voor de marathon. Samen met lopers uit het hele land vormen we een community die elkaar versterkt in het bereiken van doelen.

Dit traject is dus uitermate geschikt voor ervaren lopers die goed voorbereid aan de start willen staan en daarbij goede support kunnen gebruiken. Je kunt succesvol meedoen als je nu 15-20 km achter elkaar kunt lopen. Tempo is daarbij ondergeschikt.

Start jouw Enforce Marathon Experience en ervaar dat:

– Hardloopprestaties verbeteren zonder daarvoor keihard te trainen.
– We het samen doen door de ondersteuning van jouw trainer en de community.
– Je wordt fitter dan ooit en bruist van de energie.
– De marathon is bereikbaarder dan ooit als je investeert in jezelf.

Ben je nieuwsgierig geworden naar jouw marathonervaring? Schrijf je dan in voor de gratis online Masterclass Marathon Experience op 14 juni om 20:00u.

Tijdens de masterclass behandelen we onder anderen:

– 3 Redenen waarom de meeste hardlopers geen succes behalen.
– Het belang van een goede hardlooptechniek voor blessurevrij hardlopen.
– Krachttraining voor hardlopers.
– Tem je beperkende gedachten met een krachtige mindset.

Meld je hier aan voor de gratis online Masterclass Marathon Experience.

[ninja_form id=54] 
 

Ben jij ook geïnspireerd geraakt? Zet je inspiratie om in actie!

Zet de eerste stap naar een gezonder & fitter leven via een vrijblijvend coachgesprek met mij of één van de andere Enforce master trainers. Het gesprek is 100% gratis en risicoloos, stel dus niet langer uit en kies vandaag voor de krachtigste versie van jezelf.

 

Twijfel je nog? Doe dan eerst de vrijblijvende online lidmaatschapstest: 6 korte vragen (slechts 1 min. invultijd) om te ontdekken of Enforce bij jou past.