+316 10 62 42 42 [email protected]

Ingrediënten:

– 125 gram wortel
– 1 rode paprika
– 1 teen knoflook
– 1 bosuitje
– 1 eetlepel (olijf)olie
– 125 gram kipgehakt
– 1 eetlepel sojasaus
– 1 krop baby romaine sla

Bereiding:

Snijd de wortel en de paprika in kleine blokjes. Pers het teentje knoflook. Snijd het bosuitje in ringetjes.

Verwarm de olie in een pan en rul het het kipgehakt 4 minuten. Voeg dan de wortel, paprika en knoflook toe aan de pan en bak dit 5 minuten mee tot de wortel en paprika zacht zijn. Voeg dan de sojasaus en bosui ringetjes toe en bak dit nog een minuutje mee.

Haal ondertussen de sla blaadjes los van de krop, was deze en schud het water er goed van af.

Leg steeds 2 sla blaadjes op elkaar en verdeel de sla zo over een bod. Vul deze met het kipgehakt mengsel. Breng op smaak met wat peper.

– Kcal: 474
– Eiwit: 28g
– Koolhydraten: 19g
– Vet: 32g
– Voedingsvezel: 8g

Dit recept is mogelijk gemaakt door FitChef

Secured By miniOrange

We willen je graag een waardevolle tijd op onze website geven. Als je verder gaat op deze website gaan wij ervan uit dat je instemt met ons cookiebeleid. Lees ons beleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten